Ευχαριστήρια επιστολή του νέου Προέδρου του Ι. Γ. Ε. στον Δήμαρχο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Φωτογραφία από την πρόσφατη συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου κ.Πατούλη με τον νέο Πρόεδρο του ΙΓΕ κ.Καζακόπουλο.
|download file .jpg 136KB|


Με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη, ο νέος πρόεδρος του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών κ. Λ. Καζακόπουλος, ευχαριστεί τον κ. Δήμαρχο για τη διάθεση από πλευράς του Δήμου, ενός πυροσβεστικού οχήματος αμέσου επεμβάσεως και ενός περιπολικού, αλλά και για την στελέχωση του πυροφυλακείου. Η επιστολή έχει ως εξής:

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε

Μετά τη συνάντησή μας και το φιλικό κλίμα μέσα στο οποίο διεξήχθη ευελπιστούμε στην προώθηση μιας γόνιμης συνεργασίας μεταξύ των φορέων που εκπροσωπούμε, για την ευόδωση των προσπαθειών προστασίας και συνεχούς ανάδειξης του Δάσους Συγγρού, που ειλικρινά καταβάλλονται από αμφότερες τις πλευρές, καθώς και την τήρηση της πρόθεσής σας, οσάκις οι ανάγκες παρέμβασης το επιβάλλουν, για την προστασία του Δάσους Συγγρού.

Θα ήθελα επίσης να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για τη διάθεση από πλευράς του Δήμου σας σε επιφυλακή ενός πυροσβεστικού οχήματος αμέσου επεμβάσεως και ενός περιπολικού αλλά και τη στελέχωση του παρατηρητηρίου εντός του Δάσους Συγγρού εναλλάξ με δύο πυροφύλακες, από τις μεσημβρινές ώρες κάθε μέρας μέχρι τις πρωινές ώρες της επόμενης, τουλάχιστον κατά τη διάρκεια της κρίσιμης περιόδου του τρέχοντος Αυγούστου.

Σε κάθε περίπτωση παραμένω στη διάθεσή σας.

Ο Πρόεδρος
Λεωνίδας Καζακόπουλος


Μετάβαση στο περιεχόμενο