Ευχαριστήρια επιστολή του Ινστιτούτου Προληπτικής Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής στον Δήμαρχο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email 


download _.jpg file 339 KB


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης με τον Υφυπουργό Παιδείας κ. Σπ. Ταλιαδούρο, ο οποίος έδωσε το παρόν στην εκδήλωση.download _.jpg file 227 KB

Τις θερμές της ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη εξέφρασε με επιστολή της η κ. Αθηνά Λινού, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Προληπτικής Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής Prolepris, για την παρουσία του και τον χαιρετισμό που απηύθυνε στην εκδήλωση με θέμα «Δια βίου μάθηση και υγεία».
Η κ. Λινού τονίζει ότι η παρουσία του κ. Πατούλη και ο χαιρετισμός του αποτέλεσαν «σημαντική συνεισφορά στην επιτυχία της εκδήλωσης και αποδεικνύουν την κοινωνική σας ευαισθησία και την απόλυτη δέσμευσή σας στην προσπάθεια αντιμετώπισης των προβλημάτων των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, όπως οι αναλφάβητοι και οι ηλικιωμένοι».

Αναλυτικά, η επιστολή έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την παρουσία και τον χαιρετισμό σας στην εκδήλωση με τίτλο ‘Δια Βίου Μάθηση και Υγεία’ που διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο μας. Τόσο η παρουσία σας όσο και ο χαιρετισμός σας αποτέλεσαν σημαντική συνεισφορά στην επιτυχία της εκδήλωσης και αποδεικνύουν την κοινωνική σας ευαισθησία και την απόλυτη δέσμευσή σας στην προσπάθεια αντιμετώπισης των προβλημάτων των ευπαθών κοινωνικών ομάδων όπως οι αναλφάβητοι και οι ηλικιωμένοι.

Με τις θερμότερες ευχαριστίες μου και την ελπίδα για μελλοντική συνεργασία,
Αθηνά Λινού, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Προληπτικής Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής Prolepris, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Αντιπρόεδρος Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο