Ευχαριστήρια επιστολή του Διευθυντή της Δ/νσης Αστυν. Β/Ανατ. Αττικής προς τον Δήμαρχο Γιώργο Πατούλη

Print Friendly, PDF & Email


Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Β/Ανατ. Αττικής, Ταξίαρχος Φώτιος Γεωργόπουλος με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες τόσο του ιδίου, όσο και όλου του προσωπικού για την αμέριστη βοήθεια που παρείχε ο Δήμος Αμαρουσίου στην μεταστέγαση της υπηρεσίας του στο Μαρούσι.


Παράλληλα, ο κ. Ταξίαρχος παρέχει τη διαβεβαίωση προς τον κ. Δήμαρχο για την αμέριστη συνδρομή στο έργο του, εκ μέρους της  Διεύθυνσης Αστυνομίας Β/Ανατ. Αττικής.


Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:


κ. Δήμαρχε,


Εγώ προσωπικά και όλο το Αστυνομικό και Πολιτικό προσωπικό της Υπηρεσίας μου, σας εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε σας προσωπικά, αλλά και στους υπαλλήλους σας για την αμέριστη βοήθεια που μας παρείχατε για την ολοκλήρωση της μεταστέγασης της Υπηρεσίας μας στο ΜΑΡΟΥΣΙ, επιλύνοντας άμεσα προβλήματα που ανέκυψαν.        
     
Ευελπιστούμε, περαιτέρω, στην ειλικρινή και ουσιαστική συνεργασία με το Δήμο σας.


Κύριε Δήμαρχε, να είστε και εσείς βέβαιος ότι από την πλευρά μας θα έχετε την αμέριστη συνδρομή μας στο έργο, στο οποίο επιτελείτε για το καλό της πόλης μας.Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝ.Β/ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ


Φώτιος ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
Ταξίαρχος

Μετάβαση στο περιεχόμενο