Ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου του Δήμου Σκόδρα της Αλβανίας για την αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας από το Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

 


Τις ευχαριστίες, αλλά και την ευγνωμοσύνη των κατοίκων του Δήμου Σκόδρα της Αλβανίας εκφράζει προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, με επιστολή του ο Δήμαρχος Lorenc Luka για την υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση του Δήμου Αμαρουσίου στην έκκληση για βοήθεια, εξαιτίας των καταστροφικών πλημμυρών που έπληξαν την περιοχή. Υπενθυμίζεται ότι ένα φορτηγό του Δήμου Αμαρουσίου με είδη πρώτης ανάγκης μετέβη στην περιοχή για να ενισχύσει τους κατοίκους να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που άφησαν πίσω τους τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Ειδικότερα η επιστολή αναφέρει:

Αγαπητέ Κύριε Δήμαρχε,

Αρχικά επιτρέψτε μου να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε εσάς και τους συνεργάτες σας για την υποστήριξη και τη συναδελφικότητα που δείξατε στους κατοίκους της περιοχής Σκόδρα της Αλβανίας. Θα ήθελα επίσης να σας ευχαριστήσω για το χρόνο που αφιερώσατε και για το γεγονός ότι ανταποκριθήκατε αμέσως στην έκκληση μας για βοήθεια, όταν η πόλη μας πέρασε δύσκολες στιγμές λόγω της πλημμύρας. Θα ήθελα πάρα πολύ να μπορούσα να είχα εκφράσει ο ίδιος προσωπικά αυτές τις ευχαριστίες στον κ. Δούση, όταν είχε έλθει το φορτηγό με την ανθρωπιστική βοήθεια, αλλά δυστυχώς προσωπικοί λόγοι με απέτρεψαν από το βρίσκομαι εκεί. Ελπίζω πραγματικά να σας συναντήσω σε κάποια άλλη περίσταση. Σας εύχομαι μια επιτυχημένη καριέρα και επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι είστε πάντα ευπρόσδεκτος στην πόλη Σκόδρα.

Με εκτίμηση

Lorenc Luka
Δήμαρχος Δήμου Σκόδρα Αλβανία

Μετάβαση στο περιεχόμενο