Ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Ραφήνας – Πικερμίου Γ. Χριστόπουλου, προς τον Πρόεδρο του Σ.Π.Α.Π και Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για την άριστη συνεργασία στη διάρκεια της κακοκαιρίας

Print Friendly, PDF & Email

Τις ευχαριστίες του για την άριστη συνεργασία των υπηρεσιών του Δήμου του με τον Σύνδεσμο για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) στην αντιμετώπιση της χιονόπτωσης, εξέφρασε ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Γιώργος Χριστόπουλος, προς τον Πρόεδρο του Συνδέσμου και Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

Αγαπητέ συνάδελφε,

Θα ήθελα με την επιστολή αυτή να σας ευχαριστήσω θερμά για την άριστη συνεργασία μας στην αντιμετώπιση των έκτακτων καιρικών συνθηκών που εκδηλώθηκαν τα τελευταία 24ωρα στην ευρύτερη περιοχή μας.

Η έγκαιρη προετοιμασία και οργάνωση των υπηρεσιών του Δήμου μας, σε συνδυασμό με την άμεση ενεργοποίηση και βοήθεια του Σ.Π.Α.Π, είχαν ως αποτέλεσμα να μη δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στις περιοχές της Ραφήνας και του Πικερμίου, παρά την έντονη χιονόπτωση.

Σας ευχαριστώ και ελπίζω ότι η συνεργασία μας στο μέλλον θα είναι εξίσου αποτελεσματική, προς όφελος των συμπολιτών μας.

Με εκτίμηση,
Γιώργος Χριστόπουλος
Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο