Ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Ιωλκού Μαγνησίας στον Δήμαρχο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, ο Δήμαρχος Ιωλκού Μαγνησίας κ. Πάρις Μουτσινάς ευχαριστεί τον κ. Πατούλη για την συμμετοχή του στη ενημερωτική ημερίδα για την παρουσίαση του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας, που έγινε στον Ιωλκό τον Ιούνιο.


Αναλυτικά, η επιστολή έχει ως εξής:


Αξιότιμε κ. Πατούλη


Με την επιστολή μας αυτή, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την συμμετοχή σας στην ενημερωτική ημερίδα για την παρουσίαση του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας, που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο μας στις 20/6/09, σημειώνοντας ιδιαίτερη επιτυχία.

Ελπίζουμε ότι η συνεργασία μας θα συνεχιστεί και στο μέλλον, έτσι ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους και την προστασία της υγείας τους.

Παρακαλούμε δεχθείτε και τις ολόψυχες ευχαριστίες των συνεργατών και πολιτών της περιοχής που συμμετείχαν στην ημερίδα αυτή, με την ευχή να εκπληρωθούν όλοι οι σκοποί του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας και να διευρυνθεί το έργο και η προσφορά του, όπως επίσης να ευοδωθούν όλοι οι στόχοι που έχετε θέσει ως Δήμαρχος για την περιοχή του Δήμου σας.


Ο Δήμαρχος                    Ο Πρόεδρος του Κ.Π.Π.Δ.Ι.
Πάρις Μουτσινάς              Ιωάννης Μαρμαράς

Μετάβαση στο περιεχόμενο