Ευχαριστήρια επιστολή Δημάρχου Αίγινας στον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε και Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για την παραχώρηση απορριμματοφόρου

Print Friendly, PDF & Email

Πρόεδρος Κ.Ε.Δ.Ε Γ. Πατούλης: Αλληλέγγυα η Αυτοδιοίκηση Πρώτου Βαθμού –Βρίσκουμε λύσεις εκεί που η Πολιτεία είναι απούσα

Τις θερμές ευχαριστίες του στον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε και Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για την παραχώρηση ενός απορριμματοφόρου, εκφράζει με επιστολή του ο Δήμαρχος Αίγινας Δημήτριος Μούρτζης.

Όπως υπογραμμίζει η παραχώρηση του απορριμματοφόρου στο Δήμο, μεσούσης της θερινής περιόδου, εξυπηρετεί σημαντικά τις αυξημένες ανάγκες που έχουν προκύψει λόγο τουριστικής κίνησης.

«Τέτοιες ενέργειες αναβαθμίζουν το κύρος και τους θεσμούς που υπηρετούμε και μας κάνουν πιο δυνατούς. Η συναδελφική αλληλεγγύη σε αυτούς του δύσκολους καιρούς για την πατρίδα μας χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε και έτσι θα ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες που βιώνουμε» σημειώνει ο Δήμαρχος Αίγινα στην επιστολή του.

Ο Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, αναφερόμενος στο σχετικό θέμα επισήμανε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση Πρώτου Βαθμού, αποδεικνύει καθημερινά ότι είναι ενωμένη και αλληλέγγυα.

«Βρίσκουμε λύσεις εκεί που η Πολιτεία είναι απούσα. Καλώ για άλλη μια φορά ως Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε, το Υπουργείο Εσωτερικών και γενικότερα την κυβέρνηση να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τις  ανάγκες των δήμων.  Είναι απαράδεκτο εν μέσω θερινής περιόδου, με αυξημένες ανάγκες λόγω πυρκαγιών και τουριστικής κίνησης να μην μπορούν να εξασφαλιστούν τα αναγκαία κονδύλια για απορριμματοφόρα και υδροφόρες στους δήμους που τα έχουν ανάγκη». 

Μετάβαση στο περιεχόμενο