Ευχαριστήρια επιστολή από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προς το Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Ευχαριστήρια επιστολή προς το Δήμο Αμαρουσίου απέστειλε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΜΚΟ ‘Το Χαμόγελο του Παιδιού’ κος Κώστας Γιαννόπουλος, στην οποία εκφράζει τις από καρδιάς ευχαριστίες του για την υποστήριξη στην κάλυψη των αναγκών εκατοντάδων χιλιάδων παιδιών.


Ειδικότερα στην επιστολή αναφέρεται:Αγαπητοί μας,
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την ευγενική παραχώρηση δημοτικών αστυνομικών για την εκδήλωση μας στις 9/11/12 στην οδό Σπ. Λούη 15.


Χάρη και σε εσάς έχουμε καταφέρει να καλύπτουμε τις σημαντικές ανάγκες εκατοντάδων χιλιάδων παιδιών.
Παράλληλα με τη Στήριξη Παιδιών με προβλήματα Διαβίωσης, ‘Το Χαμόγελο του Παιδιού’ χάρη σε εσάς τους συμπαραστάτες μας σε όλη την Ελλάδα, έχει επιτύχει από το 1997 να παρέχει καθημερινά πανελλαδικά 24 ώρες, το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, αποτελεσματικά και ποιοτικά υπηρεσίες σε παιδιά και οικογένειες που έχουν την οποιαδήποτε ανάγκη στη χώρα μας.


Παιδιά κακοποιημένα, παιδιά εγκαταλελειμμένα, παιδιά με προβλήματα υγείας κάτω από το όριο της φτώχιας, παιδιά θύματα εξαφάνισης, εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά, τα δικά μας παιδιά, καθημερινά καλύπτονται άμεσα και αποτελεσματικά μέσα από το ευρύ δίκτυο δράσεων και υπηρεσιών.


Όλα αυτά τα χρόνια ενώσαμε τις δυνάμεις και μαζί τα καταφέραμε!


‘Το Χαμόγελο του Παιδιού’ διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο όχι μόνο στη χώρα μας. Η αναγνώριση του έργου που επιτελούμε, έχει οδηγήσει στη διεθνή καταξίωση και την ενεργό συμμετοχή σε σημαντικές πρωτοβουλίες πέρα από τα σύνορά μας.
Σήμερα που οι κοινωνικοοικονομικές συνθήκες στη χώρα μας είναι πιο δύσκολες παρά ποτέ και που τα προβλήματα ολοένα και αυξάνονται, ευχόμαστε ότι θα συνεχίσετε να στηρίζετε την κοινή μας προσπάθεια!
Μόνο μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε!


Γιατί… ‘Το Χαμόγελο του Παιδιού’ δεν έχει μεγάλους ευεργέτες, οι ευεργέτες του είστε εσείς!


Σας ευχαριστούμε!


Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο


Κώστας Γιαννόπουλος
Πρόεδρος

Μετάβαση στο περιεχόμενο