Ευχές αντάλλαξε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τα παιδιά του Σικιαρίδειου Ιδρύματος στη χριστουγεννιάτικη γιορτή τους

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τον Πρόεδρο του Σικιαρίδειου Ιδρύματος Σίμο Σικιαρίδη, και το Διευθυντή Χρήστο Οικονόμου, παρακολουθώντας με ενδιαφέρον την παρουσίαση του προγράμματος από την υπεύθυνη του προγράμματος χοροθεραπείας Αμάντα Κουγιούφα.
|download file .jpg 79KB|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στο χαιρετισμό του προς τους παρευρισκομένους, μαθητές, δασκάλους, συγγενείς και φίλους των παιδιών.
|download file .jpg 94KB|Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα ερμήνευσαν τα παιδιά κατά την παρουσίαση του μουσικού μέρους της γιορτής.
|download file .jpg 69KB|


Στη γιορτή των μαθητών που φοιτούν στα δύο ειδικά σχολεία του Σικιαριδείου Ιδρύματος, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Οι μαθητές, παρουσία των δασκάλων, φίλων και των οικογενειών τους, ερμήνευσαν με τη συνοδεία πιάνου αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, απήγγειλαν ποιήματα και παρουσίασαν εορταστικά μουσικοχορευτικά δρώμενα.


Στο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης, μετέφερε στα παιδιά και στο διδακτικό προσωπικό τις θερμότερες ευχές του για τις γιορτές και το νέο έτος, και παράλληλα τη σταθερή βούληση της Δημοτικής Αρχής και της Διοίκησης του Δήμου για να παρέχει κάθε δυνατή υποστήριξη στο Ίδρυμα προκειμένου να μπορεί εύρυθμα και απρόσκοπτα να συνεχίζει το έργο του.


«Σας συγχαίρουμε για το έργο που παράγετε στο ίδρυμα συμβάλλοντας στην πρόοδο των παιδιών που φιλοξενείτε σε αυτό. Να θεωρείτε το Δήμο Αμαρουσίου σταθερό συνεργάτη και αρωγό της προσπάθειάς σας» σημείωσε ο κ. Πατούλης.


Τη διοργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβαν από κοινού η υπεύθυνη του μουσικοχορευτικού προγράμματος του Ιδρύματος Ελισάβετ Γεωργιάδου, και η υπεύθυνη του προγράμματος χοροθεραπείας Αμάντα Κουγιούφα.


Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, ο Πρόεδρος του Σικιαρίδειου Ιδρύματος Σίμος Σικιαρίδης, ο Διευθυντής του Ιδρύματος Χρήστος Οικονόμου, καθώς και άλλα μέλη της Διοίκησης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο