Ευανθία Ρεμπούτσικα, Παναγιώτης Καλαντζόπουλος και Έλλη Πασπαλά ανοίγουν την αυλαία στις «Καλοκαιρινές Βραδιές Πολιτισμού 2008» του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

 

Με μια συναυλία των γνωστών και καταξιωμένων καλλιτεχνών Ευανθίας Ρεμπούτσικα, Παναγιώτη Καλαντζόπουλου και Έλλης Πασπαλά, ξεκινούν την Τετάρτη, 2 Ιουλίου, οι φετινές «Καλοκαιρινές Βραδιές Πολιτισμού» του Δήμου Αμαρουσίου.


Οι δύο εξαιρετικοί συνθέτες ενώνουν για μία ακόμη φορά τη δεξιοτεχνία και την αισθητική τους και παρουσιάζουν τις σημαντικότερες στιγμές του έργου τους αλλά και τα νέα τους τραγούδια, σε μια παράσταση με τίτλο «Η Ορχήστρα του Δρόμου», έχοντας στο πλάι τους την μόνιμη συνοδοιπόρος τους τα τελευταία χρόνια, Έλλη Πασπαλά. Μαζί τους ακόμη η Γεωργία Νταγάκη και ο «Κήπος με τις τρομπέτες» του Φώντα Τζανίνη.


Σε ένα νέο ανοιχτό θέατρο, στο Αμαλίειο Οικοτροφείο (Λ. Κηφισίας 219), ο Δήμος Αμαρουσίου υπόσχεται για το φετινό καλοκαίρι μοναδικές καλοκαιρινές βραδιές πολιτισμού, μέσα από ένα ευρύ και ποιοτικό πρόγραμμα. Ώρα έναρξης: 21:15. Είσοδος ελεύθερη.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο