Ετήσιος προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος στους μαθητές των δημοσίων Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων της πόλης, με τη συνδρομή των εθελοντών του Δημοτικού Πολυϊατρείου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Το Δημοτικό Πολυϊατρείο Αμαρουσίου με τη συνδρομή των εθελοντών οδοντιάτρων  ξεκίνησε τον ετήσιο οδοντιατρικό έλεγχο στους μαθητές και μαθήτριες των δημόσιων Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων της πόλης, σε συνεργασία με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού.

Ο οδοντιατρικός έλεγχος παράλληλα με την ενημέρωση για τη στοματική υγεία διεξάγεται στο πλαίσιο των προγραμμάτων πρόληψης και ευαισθητοποίησης που έχει καθιερώσει ο Δήμος Αμαρουσίου με πρωτοβουλία του Δημάρχου, Προέδρου του ΙΣΑ κου Γιώργου Πατούλη για τη διατήρηση και προαγωγή της υγείας των πολιτών.     

Το πρόγραμμα ξεκίνησε από το 10ο Δημοτικό Σχολείο και το 8ο Νηπιαγωγείο και θα συνεχισθεί επί ένα περίπου μήνα, προκειμένου να εξετασθούν όλοι οι μαθητές. Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται μετά τη συγκατάθεση των γονέων στο χώρο του σχολείου, μέσα στην πλήρως εξοπλισμένη κινητή οδοντιατρική μονάδα του Χαμόγελου του Παιδιού και τηρουμένων όλων των συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας.

Την επίβλεψη του προγράμματος που θα ολοκληρωθεί στις 19 Ιανουαρίου 2016 έχει η Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κα Ελένη Λέκκα, ενώ τις εθελοντικές υπηρεσίες τους προσφέρουν οι οδοντίατροι: Αικατερίνη Αδάμ, Μαρία Βλάχου, Δήμητρα Διακουμοπούλου, Αικατερίνη Δούμα, Κατερίνα Θεοχαροπούλου Δάφνη Κωστοπούλου, Χριστίνα Παλιμετάκη, Σπύρος Παγώνας.                     

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο από τον ετήσιο οδοντιατρικό έλεγχο στους μαθητές και μαθήτριες των δημόσιων Δημοτικών Σχολείων Αμαρουσίου_1


Στιγμιότυπο από τον ετήσιο οδοντιατρικό έλεγχο στους μαθητές και μαθήτριες των δημόσιων Δημοτικών Σχολείων Αμαρουσίου_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο