Εργασίες συντήρησης πρασίνου σε οδούς στις γειτονιές του Δήμου Αμαρουσίου και σε κοινόχρηστους δημόσιους και εκκλησιαστικούς χώρους

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: «Θέλουμε καθαρό, ασφαλές και περιποιημένο Μαρούσι σε κάθε γειτονιά και κοινόχρηστο χώρο του»

Σε εκτεταμένες παρεμβάσεις συντήρησης και καλλωπισμού του πρασίνου σε κοινόχρηστους χώρους, προαύλια εκκλησιών και οδούς στη διοικητική περιφέρεια του Δήμου Αμαρουσίου, έχει προχωρήσει το τελευταίο διάστημα η υπηρεσία πρασίνου του Δήμου, ενώ ήδη έχουν προγραμματιστεί εργασίες φύτευσης σε συγκεκριμένα σημεία.

Όσον αφορά στις εργασίες κλαδέματος δέντρων σε οδούς, ανά γειτονιά, έχουν ως εξής:

Ανάβρυτα: οδοί Αγίας Ελεούσης, Συγγρού, Βορείου Ηπείρου, Κοτζιά, Σοφοκλέους, Πυθαγόρα, κ.α.
Αγία Φιλοθέη: οδοί Νεαπόλεως, Αγίου Γεωργίου, Ελευθερίας, Πάρνηθος, Ανθέων, Γοργοποτάμου κ.α.
Κέντρο: Βασιλίσσης Σοφίας, Χατζηαντωνίου κ.α.
Πολύδροσο: Φραγκοκκλησιάς, Ροδοδάφνης, Κορυτσάς κ.α.
Παράδεισος: Καραολή & Δημητρίου, Καποδιστρίου κ.α.

Εργασίες συντήρησης πρασίνου (κλαδέματα δέντρων και θάμνων, χορτοκοπή) πραγματοποιήθηκαν, επίσης, σε κοινόχρηστους χώρους και πάρκα του Δήμου, ενώ εργασίες καλλωπισμού του πρασίνου πραγματοποιήθηκαν και στις αυλές των Ιερών Ναών Αγίου Γιάννη Πέλικα, Παναγίας Νερατζιώτισσα και Αγίου Νικολάου Ψαλιδίου.

Αναφορικά, με τις εργασίες συντήρησης του πρασίνου στην πόλη που πραγματοποιήθηκαν υπό την επίβλεψη του αρμόδιου Αντιδημάρχου Βασίλη Κόκκαλη, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, δήλωσε:

«Δεν αμελούμε να καλλωπίζουμε και να συντηρούμε το πράσινο στις οδούς και στις γειτονιές της πόλης μας. Είναι θέμα αισθητικής αλλά και ασφάλειας για τους κατοίκους και τους διερχόμενους οδηγούς και πεζούς. Θέλουμε ένα Μαρούσι καθαρό, περιποιημένο και ασφαλές σε κάθε του κοινόχρηστο χώρο».
 

 

Σχετικά αρχείαΕργασίες συντήρησης πρασίνου σε οδούς στις γειτονιές του Δήμου Αμαρουσίου και σε κοινόχρηστους δημόσιους και εκκλησιαστικούς χώρους

Μετάβαση στο περιεχόμενο