Εργασίες συντήρησης και εξωραϊσμού από τα συνεργεία του Δήμου Αμαρουσίου στην πλατεία επί της Αγίου Κωνσταντίνου

Print Friendly, PDF & Email

Εργασίες καθαρισμού, καλλωπισμού και συντήρησης πραγματοποίησαν τα εξωτερικά συνεργεία του Δήμου Αμαρουσίου στην πλατεία πέριξ του δημοτικού κινηματογράφου στο πλαίσιο των εργασιών που έχει ξεκινήσει ο Δήμος για τη συντήρηση και τον εξωραϊσμό των κοινόχρηστων χώρων.

Συγκεκριμένα, το προσωπικό των εξωτερικών συνεργείων πραγματοποίησε εργασίες καθαρισμού, κλαδέματος των δέντρων, καλλωπισμού των φυτών, ελαιοχρωματισμού, επισκευής συντριβανιού και αποκατάστασης ζημιών επί της πλατείας και στον περιβάλλοντα χώρο της.

Με την ευκαιρία της εκτέλεσης των εργασιών συντήρησης στη συγκεκριμένη πλατεία, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θέλουμε μικροί και μεγάλοι να απολαμβάνουν τις εξόδους τους σε ασφαλείς, ευπρεπείς και καθαρούς δημόσιους κοινόχρηστους χώρους, για αυτό και σταδιακά με την πολύτιμη συμβολή των εργαζομένων μας στα εξωτερικά συνεργεία προχωρούμε στη συντήρηση και στον καλλωπισμό και των υπόλοιπων πλατείων και κοινόχρηστων χώρων της πόλης μας».

 

Σχετικά αρχείαΕργασίες συντήρησης και εξωραϊσμού από τα συνεργεία του Δήμου Αμαρουσίου στην πλατεία επί της Αγίου Κωνσταντίνου_1


Εργασίες συντήρησης και εξωραϊσμού από τα συνεργεία του Δήμου Αμαρουσίου στην πλατεία επί της Αγίου Κωνσταντίνου_2


Εργασίες συντήρησης και εξωραϊσμού από τα συνεργεία του Δήμου Αμαρουσίου στην πλατεία επί της Αγίου Κωνσταντίνου_3


Εργασίες συντήρησης και εξωραϊσμού από τα συνεργεία του Δήμου Αμαρουσίου στην πλατεία επί της Αγίου Κωνσταντίνου_4

Μετάβαση στο περιεχόμενο