Επιτόπια επίβλεψη του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στα υπό εξέλιξη έργα στις οδούς Κονίτσης και Αγ. Ελευθερίου στη γειτονιά του Σωρού

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης επιθεώρησε τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στις οδούς Κονίτσης και Αγίου Ελευθερίου, στο πλαίσιο της πράξης εφαρμογής της κυκλοφοριακής μελέτης για τη γειτονιά του Σωρού. Τον κ. Πατούλη συνόδευσαν ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων Ν. Πέππας και αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες.


Τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στις οδούς Κονίτσης και Αγίου Ελευθερίου  επιθεώρησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων κο. Νικόλαο Πέππα και αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες.


Οι παρεμβάσεις στην περιοχή υλοποιούνται στο πλαίσιο της πράξης εφαρμογής της κυκλοφοριακής μελέτης για τη γειτονιά του Σωρού, την οποία έχει εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο και υλοποιείται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών.


Επίσης μεταξύ άλλων προβλέπεται η ανακατασκευή και ανάπλαση των πεζοδρομίων που βρίσκονται πέριξ του μικρού πάρκου της περιοχής, η ενίσχυση του πρασίνου και η αναβάθμιση της παιδικής χαράς.


Τα έργα αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί έως το τέλος Ιουνίου 2012.

Μετάβαση στο περιεχόμενο