Επιτόπια αυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στη γειτονιά της Αγίας Φιλοθέης

Print Friendly, PDF & Email

Στιγμιότυπα από την επιτόπια αυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στη γειτονιά της Αγίας Φιλοθέης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο της Διοίκησης και της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με εργαζόμενες στο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό της Αγίας Φιλοθέης και παιδιά που φιλοξενούνται στο Σταθμό.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Π. Θεοφάνη του Ι.Ν. Εισόδια της Θεοτόκου – Υπαπαντής και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Α. Πολυζωγόπουλο κατά την επίσκεψή του στο Βρεφονηπιακό Σταθμό της Αγίας Φιλοθέης.


Επιτόπια αυτοψία στη γειτονιά της Αγίας Φιλοθέης πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης συνοδευόμενος από κλιμάκιο της Διοίκησης και των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά τις ανάγκες της περιοχής, σε επίπεδο έργων ανάπλασης και υποδομών, να καταγραφούν και στη συνέχεια να ενταχθούν στο πρόγραμμα για την υλοποίησή τους.


Κατά την επίσκεψη στην περιοχή είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ακούσει τις απόψεις των φορέων της περιοχής στα ζητήματα που θεωρούν σημαντικά για την Αγία Φιλοθέη, ώστε να εξετασθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου για την επίλυσή τους. Ο κος Πατούλης επισκέφθηκε επίσης το Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό της Αγίας Φιλοθέης, όπου συνομίλησε με το διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό για τη λειτουργία του σταθμού.


To Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη συνόδευσαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημήτρης Σμυρνής και Βασίλης Κόκκαλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, ο πατέρας Θεοφάνης του Ι.Ν. Εισόδια της Θεοτόκου- Υπαπαντής και η ταμίας του εκκλησιαστικού συμβουλίου κα Μαρία Ασλανίδου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο