Επιτυχημένη συμμετοχή των τμημάτων του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αμαρουσίου σε Διαδημοτικούς αγώνες

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης με τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού κ.Σ.Σταθούλη και τον Δήμαρχο Κηφισιάς κ.Ν.Χιωτάκη, στην 4η Διαδημοτική συνάντηση Γενικής γυμναστικής του Δήμου Κηφισιάς, που έγινε στο «Ζηρίνειο».
|download file .jpg 85 KB|


Η ομάδα ρυθμικής γυμναστικής του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αμαρουσίου από το 15ο Δημοτικό Σχολείο, στη διαδημοτική ημερίδα γυμναστικής που διοργάνωσε ο Δήμος Χολαργού. 
|download file .jpg 82 KB|


Κολυμβήτριες του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αμαρουσίου με τα μετάλλια που κατέκτησαν στους Διαδημοτικούς αγώνες που διοργάνωσε ο Δήμος Γέρακα.
|download file .jpg 159 KB|


Αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο δουλειάς που γίνεται σε όλα τα επίπεδα, δύο ομάδες γενικής γυμναστικής του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αμαρουσίου, έλαβαν μέρος στην 4η Διαδημοτική συνάντηση Γενικής γυμναστικής του Δήμου Κηφισιάς, που έγινε στο «Ζηρίνειο».


Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλη και του προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού κ.Σ.Σταθούλη, οι οποίοι χειροκρότησαν της αθλήτριες  του Δήμου μας και συνεχάρησαν τις προπονήτριες τους για το άψογο αποτέλεσμα που παρουσίασαν οι ομάδες τους στους αγώνες, η ομάδα με παιδιά του 10ου Δημοτικού, υπό την καθοδήγηση της γυμνάστριας κ. Φλίγου παρουσίασε το πρόγραμμα «Οι πειρατές» και η ομάδα με παιδιά από το 5ο Γυμνάσιο παρουσίασε το πρόγραμμα «Dance fire», υπό την καθοδήγηση της γυμνάστριας κ.Κουρσιούνη.


Επίσης, η ομάδα ρυθμικής γυμναστικής του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αμαρουσίου από το 15ο Δημοτικό Σχολείο, συμμετείχε στη διαδημοτική ημερίδα γυμναστικής που διοργάνωσε για 14η χρονιά ο Δήμος Χολαργού. 


Οι αθλήτριες του Οργανισμού υπό την καθοδήγηση της υπεύθυνης καθηγήτριας του προγράμματος κ. Αντωνή, εκτέλεσαν άψογα το πρόγραμμα «Ιπτάμενες κορίνες», κερδίζοντας το χειροκρότημα του κοινού.


Εξάλλου,  η ομάδα κολύμβησης του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αμαρουσίου συμμετείχε στους Διαδημοτικούς Αγώνες κολύμβησης που διοργάνωσε ο Δήμος Γέρακα, με τη συμμετοχή ακόμη 6 Δήμων.


Οι κολυμβητές του Αθλητικού Οργανισμού, ηλικίας 7-15 ετών, κατέκτησαν 3 χρυσά, 6 αργυρά και 6 χάλκινα μετάλλια.  Εξίσου σημαντική ήταν η παρουσία της ομάδας κολύμβησης του Αθλητικού Οργανισμού στους Διαδημοτικούς αγώνες του Δήμου ʼνω Λιοσίων, με τη συμμετοχή 4 ακόμη Δήμων,  όπου η ομάδα του Οργανισμού κατέκτησε 9 χρυσά, 10 ασημένια και 8 χάλκινα μετάλλια.


Μετάβαση στο περιεχόμενο