Επιτυχημένες επιμορφωτικές δραστηριότητες από τη Βορέειο Βιβλιοθήκη του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Από την επίσκεψη των μελών της Βορέειου Βιβλιοθήκης στο Πλανητάριο.
|download file .jpg 125 KB|


Η ψυχολόγος κ. Νταλαγιώργου μιλά στα μέλη της Βορέειου που παρακολούθησαν τα σεμινάρια ψυχολογίας.
|download file .jpg 93 KB|
 


 


Με επιτυχία έγιναν κατά τον μήνα Απρίλιο, τα σεμινάρια ψυχολογίας που διοργανώνει η Βορέειος Βιβλιοθήκη του Δήμου Αμαρουσίου, στο πλαίσιο των επιμορφωτικών της εκδηλώσεων. Στα σεμινάρια, τα οποία έγιναν στις 14 και 21 Απριλίου, στο χώρο της Βιβλιοθήκης, μίλησε η ψυχολόγος-συστηματική σύμβουλος κ. Κ. Νταλαγιώργου με θέμα «Προβλήματα ψυχοπαθολογίας. Πως τα διακρίνουμε;»


Στις 15 Απριλίου, η ομάδα ανάγνωσης της Βορέειου διάβασε το βιβλίο της συγγραφέως Ελένης Πριοβόλου «Όπως ήθελα να ζήσω» και συνομίλησε μαζί της για το βιβλίο, που είναι ένα μυθιστόρημα εποχής για όλους εκείνους που έζησαν «όπως ήθελαν να ζήσουν», σε μια Αθήνα αγνώριστη.


Τέλος, τα μέλη της Βορέειου Βιβλιοθήκης επισκέφθηκαν το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο, όπου παρακολούθησαν τη ψηφιακή  παράστασης «Ο μικρός πρίγκηπας», που είναι βασισμένη στο ομώνυμο έργο του Αντουάν ντε Σαιντ Εξυπερύ και προβάλλεται στο Θόλο Πλανηταρίου.


Η Πρόεδρος της Βορέειου Βιβλιοθήκης κ. Γλ. Μοστρού ευχαρίστησε τα μέλη της βιβλιοθήκης που με τη συμμετοχή τους στις επιμορφωτικές δραστηριότητες, επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον των δημοτών για τις εκδηλώσεις αυτές, ενώ ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Γ. Πατούλη που εμπνεύστηκε την αναδημιουργία της βιβλιοθήκης και τη μεταστέγασή της σε ένα κτήριο που αποτελεί σήμερα φάρο πολιτισμού για την πόλη μας.
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο