Επιτυχημένες εκδηλώσεις των Καλλιτεχνικών Τμημάτων του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης και ο πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ. Ν. Πέππας με τους μικρούς πρωταγωνιστές της παιδικής παράσταση του Τμήματος Θεατρικού Παιχνιδιού ‘΄Στη χώρα του Πήτερ Παν’.
|download file .jpg 135KB|


Το τμήμα μοντέρνας μουσικής του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού παρουσίασε μια ροκ συναυλία στην Πλατεία Ηρώων.
|donwload file .jpg 122KB||donwload file .jpg 132KB|


 


Με μία σειρά παραστάσεων, έπεσε το Σαββατοκύριακο  η αυλαία για τα τμήματα της Σχολής Ρυθμικής & Μπαλέτου, του τμήματος Μοντέρνας μουσικής και του τμήματος Θεατρικού παιχνιδιού του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, ύστερα από μία επιτυχημένη και δημιουργική χρονιά.

Την Παρασκευή, οι μικροί μαθητές της  Σχολής ρυθμικής και μπαλέτου του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού παρουσίασαν μια χορευτική παράσταση που ενθουσίασε το κοινό και κέρδισε το χειροκρότημά. 

Το Σάββατο ήταν η σειρά του τμήματος  μοντέρνας μουσικής του Δημοτικού Ωδείου να παρουσιάσει μια βραδιά ροκ μουσικής σε μια συναυλία στην Πλατεία Ηρώων.

Την Κυριακή, το Τμήμα Θεατρικού Παιχνιδιού παρουσίασε στο θέατρο του Αμαλίειου Οικοτροφείου την παιδική παράσταση του Βαλερί Πετρώφ «Στη Χώρα του Πήτερ Παν», μαγεύοντας μικρούς και μεγάλους.

Τις  εκδηλώσεις παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης και ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ. Νίκος Πέππας.

Ο κ. Πατούλης τόνισε: «Η συμμετοχή του κόσμου στα τμήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού είναι ένα γεγονός που μας γεμίζει χαρά και ταυτόχρονα δημιουργεί την υποχρέωση να αναβαθμίσουμε ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες και τα προγράμματα που προσφέρει ο Δήμος μας στον τομέα του Πολιτισμού και της Τέχνης».
           


Μετάβαση στο περιεχόμενο