Επιστολή του Δημάρχου Αμαρουσίου & Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη προς την Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θ. Φωτίου

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Αναλάβατε έστω και την ύστατη στιγμή τις ευθύνες σας για την καταβολή των οφειλόμενων αποδοχών στο προσωπικό του Σικιαριδείου Ιδρύματος και τη διασφάλιση της βιωσιμότητας του Ιδρύματος

Να προχωρήσει άμεσα η χρηματοδότηση του Σικιαριδείου Ιδρύματος, καλεί την Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Θεανώ Φωτίου, με επιστολή του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης.

«Η συνεχής υποβάθμιση του Σικιαριδείου Ιδρύματος μας προσβάλλει όλους. Με αυτόν τον τρόπο στερούμε από παιδιά με νοητική υστέρηση το δικαίωμα τους να έχουν ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση και στη δημιουργική απασχόληση.

Εκφράζοντας για ακόμη μια φορά τη θλίψη και την αγανάκτησή μας για την ανεπίτρεπτη αυτή παθογένεια ετών, σας καλούμε, να αναλάβετε έστω και την ύστατη αυτή στιγμή τις ευθύνες σας, προωθώντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να αποδοθούν οι οφειλόμενες αποδοχές στο προσωπικό του Ιδρύματος, καθώς και να εξευρεθούν τα μέσα για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας της σημαντικής αυτής δομής ειδικής αγωγής που λειτουργεί προς όφελος των παιδιών με νοητικά προβλήματα και των οικογενειών τους» αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή ο κ. Πατούλης.

Επισυνάπτεται το πλήρες κείμενο της επιστολής

 

Σχετικά αρχεία


Μετάβαση στο περιεχόμενο