Επιστολή του Αναπληρωτή Δημάρχου, Αντιδημάρχου Οικονομικών Σπ. Σταθούλη προς τον Διοικητή των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων (ΓΝΑ Σισμανόγλειο- Αμαλία Φλέμιγκ» και Γενικό Νοσοκομείο «Παίδων Πεντέλης»)

Print Friendly, PDF & Email

Με επιστολή του ο Αναπληρωτής Δημάρχου, Αντιδημάρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης προς τον κ. Κουταλά Εμμανουήλ του Θεοδώρου, Διοικητή των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων (ΓΝΑ Σισμανόγλειο- Αμαλία Φλέμιγκ» και Γενικό Νοσοκομείο «Παίδων Πεντέλης») εκφράζει την αλγεινή εντύπωση που προκάλεσε η παντελής παράλειψη εκ μέρους του στη στήριξη και στην αρωγή που προσφέρει επί σειρά ετών ο Δήμος Αμαρουσίου προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, κατά τον χαιρετισμό του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ιατρικού νοσηλευτικού και υγειονομικού προσωπικού, παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κου Γιώργου Πατούλη.      

Παράλληλα με αφορμή την αναφορά του κου Κουταλά, ότι η Περιφέρεια Αττικής έχει χρηματοδοτήσει το Νοσοκομείο με 2.000.000 ευρώ, ζητεί προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες, υπεύθυνη και συγκεκριμένη  ενημέρωση, σχετικά με το εάν το ποσόν αυτό αφορά σε προγραμματική σύμβαση που θα εκτελεστεί μελλοντικά, ή εάν αφορά σε κάποια ήδη εκτελεσθέντα έργα ή υποδομές του Νοσοκομείου.

Ο κ. Σταθούλης υπενθυμίζει επίσης στην επιστολή του την ισχυρή διεκδίκηση και τον αγώνα, με πρωτοστάτες το Μαρούσι και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών για τη διατήρηση του Βορειοανατολικού Άξονα Υπηρεσιών Υγείας με διασυνδεδεμένα τα νοσοκομεία Σισμανόγλειο, Αμαλία Φλέμιγκ και Παίδων Πεντέλης, την παροχή προς τους εργαζόμενους δωρεάν μετακινήσεων από και προς το Νοσοκομείο με τη Δημοτική Συγκοινωνία Αμαρουσίου, καθώς και της εκπτωτικής κάρτας Artemis Card του Δήμου μας για τις αγορές τους από τις τοπικές επιχειρήσεις της πόλης μας.   

Επισυνάπτεται το πλήρες κείμενο της επιστολής.

 

Σχετικά αρχεία


Μετάβαση στο περιεχόμενο