Επιστολή συμπαράστασης του Συμβουλίου Δήμων και Περιφερειών της Ευρώπης (CEMR) προς την ΚΕΔΕ για τα θύματα και όσους επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης, Πρόεδρος ΚΕΔΕ, αντιπρόεδρος CEMR: « Η ενότητα και η ομοψυχία εντός και εκτός συνόρων είναι η δύναμη μας να συνεχίσουμε να διεκδικούμε μία καλύτερη Ελλάδα, ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας»

 

Πληθαίνουν οι εκφράσεις αλληλεγγύης σημαντικών φορέων της αυτοδιοίκησης του εξωτερικού προς τους πυρόπληκτους Δήμους της χώρας και την ελληνική αυτοδιοίκηση.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης δέχθηκε επιστολή συμπαράστασης και στήριξης από τον Πρόεδρο Stefano Bonaccini  και τον Γενικό Γραμματέα Frederic Vallier  του Συμβουλίου Δήμων και Περιφερειών της Ευρώπης (CEMR) στο οποίο είναι Αντιπρόεδρος.

Στην επιστολή εκφράζονται τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Προεδρείου και όλων των μελών του Συμβουλίου προς τις οικογένειες των θυμάτων αλλά και η συμπαράσταση τους σε όσους πολίτες επλήγησαν, από τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.

Τόσο ο Πρόεδρος όσο και ο Γενικός Γραμματέας του Συμβουλίου Δήμων και Περιφερειών, μεταφέρουν την αλληλεγγύη της Ευρώπης προς τον Ελληνικό λαό και εύχονται στους «Έλληνες φίλους τους» κουράγιο και δύναμη.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ σε μήνυμα του ευχαριστεί, για άλλη μία φορά, όλους τους συναδέλφους του στο εξωτερικό για την αμέριστη συμπαράσταση τους σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές για τη χώρα και τονίζει : « Η ενότητα και η ομοψυχία εντός και εκτός συνόρων είναι η δύναμη μας να συνεχίσουμε να διεκδικούμε μία καλύτερη Ελλάδα, ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας».

Μετάβαση στο περιεχόμενο