Επιστολή Συμπαράστασης προς τη Δήμαρχο της Γαλλικής Πρωτεύουσας κ. Anne Hidalgo. Γ. Πατούλης: Δε θα νικήσει ο φόβος οι άνθρωποι της Ευρώπης δεν τρομοκρατούνται

Print Friendly, PDF & Email

Επιστολή Συμπαράστασης προς τη Δήμαρχο Παρισιού κ. Anne Hidalgo απέστειλε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης.
Στην επιστολή του εκφράζει την οδύνη του και υπογραμμίζει ότι δε θα νικήσει ο φόβος, οι ελεύθεροι άνθρωποι της Ευρώπης δεν τρομοκρατούνται.
«Είμαστε όλοι Παριζιάνοι και είμαστε στο πλευρό σας.
Η απάνθρωπη επίθεση που δεχθήκατε, είναι μια επίθεση κατά της Ευρώπης, της ανθρωπότητας και της ελευθερίας» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ακολουθεί η επιστολή:

Αγαπητή συνάδελφε

Ως Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και Δήμαρχος Αμαρουσίου εκφράζω, εκ μέρους και όλων των συναδέλφων της χώρας, την βαθύτατη οδύνη μου, για τις τυφλές επιθέσεις εναντίον αθώων πολιτών στο Παρίσι.
Είμαι βέβαιος ότι δε θα νικήσει ο φόβος, οι ελεύθεροι άνθρωποι της Ευρώπης δεν τρομοκρατούνται. Είμαστε όλοι Παριζιάνοι και είμαστε στο πλευρό σας.
Η απάνθρωπη επίθεση που δεχθήκατε, είναι μια επίθεση κατά της Ευρώπης, της ανθρωπότητας και της ελευθερίας.
Μετά τη τρομοκρατική επίθεση που δέχθηκε το Παρίσι τίποτε στην Ευρώπη δεν θα είναι το ίδιο με το χθες.
Εκφράζω την ευχή και την ελπίδα η όλη κατάσταση να αντιμετωπιστεί με τη δέουσα σοβαρότητα για το καλό της Ευρώπης και όλης της ανθρωπότητας.

Γιώργος Πατούλης

 

Σχετικά αρχείαΕπιστολή συμπαράστασης προς τη Δήμαρχο Παρισιού κ. Anne Hidalgo απέστειλε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο