Επιστολή διαμαρτυρίας του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλη, προς τη Διοίκηση του Ε.Ο.Π.Υ.Υ για την απαράδεκτη αναστολή λειτουργίας των ελεγκτηρίων του στο Μαρούσι

Print Friendly, PDF & Email

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Πρόεδρο του Ε.Ο.Π.Υ.Υ Γεράσιμο Βουδούρη, απηύθυνε εσπευσμένα σήμερα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, καταγγέλλοντας ως «απαράδεκτη» την εντελώς απροειδοποίητη απόφαση της Διοίκησης του Οργανισμού για αναστολή της λειτουργίας του περιφερειακού ελεγκτηρίου του Ε.Ο.Π.Υ.Υ στο Μαρούσι.


Στην επιστολή του ο κ. Πατούλης, επισημαίνει ότι λόγω μη ανανέωσης των συμβάσεων των ιατρών ελεγκτών που μέχρι πρότινος υπηρετούσαν στον Ο.Π.Α.Δ, βάσει της ανακοίνωσης της Διοίκησης του Ε.Ο.Π.Υ.Υ, εκτός από το Μαρούσι, κλείνουν, επίσης, τα περιφερειακά ελεγκτήρια στη Νέα Ιωνία και στο Χαλάνδρι, γεγονός που προκαλεί σοβαρό πρόβλημα στην εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων.


Κάνοντας λόγο για νέο κρούσμα προχειρότητας από μέρος της Διοίκησης του Ε.Ο.Π.Υ.Υ ο κ. Πατούλης, ζητά να του προσδιοριστεί το ακριβές χρονοδιάγραμμα επαναλειτουργίας των ελεγκτηρίων, μεταξύ των οποίων και του Αμαρουσίου.


Για το πλήρες κείμενο της επιστολής πατήστε Εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο