Επιμόρφωση του εκπαιδευτικού προσωπικού των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου, με θέμα:«Πολύτεχνες δραστηριότητες για όλο το χρόνο»

Print Friendly, PDF & EmailΕργαζόμενες εκπαιδευτικοί στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς που παρακολούθησαν το επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργάνωσε ο Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. σε συνεργασία με το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.


Με επιτυχία διεξήχθη το επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργάνωσε ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης σε συνεργασία με το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου για το εκπαιδευτικό προσωπικό των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών.


Το σεμινάριο παρακολούθησαν 30 εκπαιδευτικοί από τους 12  Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αμαρουσίου μεταξύ των οποίων και η διευθύντρια των Σταθμών κα Μαρία Κάββουρα,το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012, στο χώρο του Παιδικού Σταθμού «Στούντιο».


Εισηγήτρια του σεμιναρίου με θέμα «Πολύτεχνες δραστηριότητες για όλο το χρόνο» ήταν η εκπαιδευτικός, συγγραφέας κα Μαριλένα Καββαδά.
Για την επιτυχή διοργάνωση του σεμιναρίου συνεργάστηκαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κος Νικόλαος Πέππας και ο Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. κος Νικόλαο Κάββαλος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο