Επιβράβευση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από τον Αθλητικό Όμιλο Παραδείσου Αμαρουσίου για την πολυετή και πολύπλευρη προσφορά του στον Όμιλο και στον ερασιτεχνικό Αθλητισμό

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα από τον Πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου Δ.Λέμη, ως ένδειξη αναγνώρισης της πολύπλευρης και πολυετούς προσφοράς του στον Όμιλο και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με το γιο του Αλέξανδρο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ε. Γαρδέλη, τον Αντιδήμαρχο Ν. Πέππα, τους Δημοτικούς Συμβούλους Δ. Καρλαύτη και Ε. Λέκκα και πλήθος αθλητών, γονέων και φίλων του αθλητισμού.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει εγκάρδιο χαιρετισμό στους παριστάμενους στην εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου Αμαρουσίου.


Τιμητική διάκριση απένειμε στο Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη, ο Αθλητικός Όμιλος Παραδείσου Αμαρουσίου για την πολύπλευρη και πολυετή  προσφορά του στον Όμιλο και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον κατάμεστο από αθλητές, γονείς και φίλους του αθλητισμού, φιλόξενο χώρο του Ιδρύματος Χατζηκώστα για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.                 


Καλωσορίζοντας τους παριστάμενους  στη γιορτή του αθλητισμού, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κος Δημήτριος Λέμης έδωσε τις θερμές ευχές του για καλή χρονιά με υγεία για όλους, ενώ αναφερόμενος στη στενή και αγαστή  συνεργασία του Ομίλου με τη Δημοτική Αρχή, έκανε ιδιαίτερη μνεία στο Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη, στον οποίο ευχήθηκε να παραμείνει στο Δημαρχιακό θώκο και την επόμενη τετραετία, ώστε να ολοκληρώσει το έργο που έχει ξεκινήσει και οραματίζεται για την πόλη του Αμαρουσίου.  


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος  Πατούλης ευχόμενος σε όλους μία γόνιμη και εποικοδομητική νέα χρονιά, υπογράμμισε ότι ο Α.Ο. Παραδείσου με το έργο του ανήκει στην ομάδα εκείνων των τοπικών φορέων που ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει με όποιον τρόπο μπορεί.


Παρά το γεγονός –πρόσθεσε- ότι ο Δήμος δεν έχει πλέον τη δυνατότητα να ενισχύσει οικονομικά τον Όμιλο σας, εξαιτίας του Καλλικράτη, εμείς έχουμε προχωρήσει σε μία σειρά άλλων σημαντικών ενεργειών για την ενίσχυση και υποστήριξη του Ομίλου και των μελών του, όπως είναι η ενοικίαση νέων προπονητικών χώρων επί της οδού Πεντέλης στο Μαρούσι, όπου ήδη έχουν στεγαστεί τα τμήματα Τζούντο, Παγκατίου Πάλης και Ξιφασκίας, καθώς και η παραχώρηση χώρων στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά όπου θα στεγαστούν τα γραφείο του Ομίλου και τα τμήματα Σκοποβολής, Ξιφασκίας, Σκάκι, και Πίνγκ Πόνγκ. 
«Ο Δήμος Αμαρουσίου βρίσκεται πολύ κοντά στη δημιουργία ποδοσφαιρικού γηπέδου στο Κτήμα Καρέλλα, καθώς πολλά από τα γραφειοκρατικά ζητήματα έχουν επιλυθεί, ενώ έχει εγκριθεί η χρηματοδότηση ύψους  2,4 εκατ. Ευρώ, για την κατασκευή του από τη Γ.Γ.Α.»
τόνισε ο κος Πατούλης, γεγονός που προσέφερε μεγάλη ικανοποίηση στους ανθρώπους του Ομίλου.              


Για την προσφορά τους στον Α.Ο. Παραδείσου τιμήθηκαν επίσης ο Περιφερειάρχης Αττικής κος Ι.Σγουρός μέσω του εκπροσώπου του κου Μανιάτη, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας κος Α.Τερζής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου κος Ε.Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι κοι Ν.Πέππας, Β.Κόκκαλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  κος Γ. Ζήκος και κα Ε.Λέκκα και στο πρόσωπο του υιού του, ο προσφάτως εκλειπών παλιός αθλητής και πρώην μέλος του Δ.Σ. του Α.Ο. ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ κος Δ.Αραχωβίτσας.
Στην γιορτή παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Δ. Σμυρνής και ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Δ. Καρλαύτης.


Παράλληλα, βραβεύτηκαν οι αθλητές και αθλήτριες του Α.Ο. ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ με τους προπονητές τους, που σημείωσαν σημαντικές διακρίσεις μέσα στο 2013, ενώ η γιορτή ολοκληρώθηκε με την πατροπαράδοτη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Πρόεδρο του Ομίλου κο Δ.Λέμη και τον Δήμαρχο κο Γ.Πατούλη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο