Επιβράβευση από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη των προσκόπων που διακρίθηκαν στο εργαστήριο αερομοντελισμού και των εθελοντών και φορέων που συμμετείχαν στη πυροφύλαξη του Δάσους Συγγρού

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει θερμό χαιρετισμό στη εκδήλωση της Τοπικής Εφορείας Αμαρουσίου – Μελισσίων.Στιγμιότυπα από την απονομή των επαίνων, από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στα παιδιά που συμμετείχαν με επιτυχία στο εργαστήριο αερομοντελισμού.
Στιγμιότυπα από τη βράβευση, από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη των εθελοντών που συμμετείχαν στην πυροφύλαξη του Δάσους Συγγρού το περασμένο καλοκαίρι.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με το γιο του Αλέξανδρο και εθελοντές που τιμήθηκαν για τη συμμετοχή τους στην πυροφύλαξη του Δάσους Συγγρού. 


 


Τους τιμητικούς επαίνους στους προσκόπους που διακρίθηκαν στον αερομοντελισμό, καθώς και στους εθελοντές και φορείς που συμμετείχαν στην πυροφύλαξη του Δάσους Συγγρού το περασμένο καλοκαίρι απένειμε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης στην εκδήλωση επιβράβευσης που διοργάνωσε η Τοπική Εφορεία Προσκόπων Αμαρουσίου – Μελισσίων.


Δέκα εννέα (19) παιδιά επιβραβεύτηκαν για την συμμετοχή τους με μεγάλη επιτυχία στο εργαστήριο Αερομοντελισμού, που λειτουργεί σε συνεργασία με το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού, η Τοπική Εφορεία Προσκόπων Αμαρουσίου – Μελισσίων, όπου δραστηριοποιούνται περισσότερα από 35 παιδιά.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης εκφράζοντας τα συγχαρητήρια του στα παιδιά που συμμετέχουν στο εργαστήριο Αερομοντελισμού, που αποτελεί μία ευχάριστη και δημιουργική απασχόληση στον ελεύθερο χρόνο τους, υπογράμμισε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου είναι αρωγός στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η Τοπική Εφορεία Προσκόπων Αμαρουσίου και θα συνεχίσει να στηρίζει το έργο της. Παράλληλα ευχαρίστησε τους εθελοντές για τη συμβολή τους στην προσπάθεια προστασίας του Δάσους Συγγρού, που αποτελεί ένα σημαντικό πνεύμονα πρασίνου στην Αττική.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κος Νικόλαος Πέππας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αθανάσιος Βλαχοπιώτης, Κων/νος Βλάχος, η Πρόεδρος της Τοπικής Εφορείας Προσκόπων κα Μαργαρίτα Γεωργοπούλου, η Πρόεδρος του 2ου Συστήματος Αμαρουσίου κα Φωτεινή Ιωαννίδου, η Πρόεδρος του 1ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Μελισσίων κα Ελένη Ζαμπέλη.                                         


 


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο