Επαναλειτουργία των ελεγκτηρίων του Ε.Ο.Π.Υ.Υ στο Μαρούσι

Print Friendly, PDF & Email

Αποτελεσματική η άμεση παρέμβαση του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλη στην επαναλειτουργία των περιφερειακών ελεγκτηρίων του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. σε Μαρούσι, Νέα Ιωνία και ΧαλάνδριΕπιτυχή κατάληξη είχε η άμεση παρέμβαση του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργου Πατούλη, η οποία εκφράστηκε με επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Πρόεδρο του Ε.Ο.Π.Υ.Υ κ. Βουδούρη, στο ζήτημα που προέκυψε με την απαράδεκτη και εντελώς απροειδοποίητη αναστολή λειτουργίας των περιφερειακών ελεγκτηρίων στο Μαρούσι, στη Νέα Ιωνία και στο Χαλάνδρι.


Στην επιστολή του ο κ. Πατούλης κάνοντας λόγο για νέο κρούσμα προχειρότητας με την οποία αντιμετωπίζονται τόσο τα θέματα για τους λειτουργούς Υγείας όσο και τους ασφαλισμένους, ζητούσε να προσδιοριστεί το ακριβές χρονοδιάγραμμα επαναλειτουργίας των ελεγκτηρίων, μεταξύ των οποίων και του Αμαρουσίου.


Μετά την παρέμβαση αυτή, με νέο έγγραφό του ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ ενημερώνει για την επαναλειτουργία των παραπάνω ελεγκτηρίων το μήνα Αύγουστο.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Διοίκησης του Ε.Ο.Π.Υ.Υ στο Μαρούσι το ελεγκτήριο θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα και Τετάρτη.


Η συγκεκριμένη εξέλιξη κρίνεται καταρχήν θετική και θα δώσει λύση στο πρόβλημα κατά τη διάρκεια του Αυγούστου.


Όμως ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργος Πατούλης, θεωρεί πως μόνιμη λύση στο πρόβλημα εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων της πόλης από το μήνα Σεπτέμβριο θα δοθεί με την ανανέωση των συμβάσεων των ιατρών ελεγκτών που μέχρι πρότινος υπηρετούσαν στον Ο.Π.Α.Δ. Μόνον έτσι θα διασφαλιστεί η καθημερινή απρόσκοπτη λειτουργία των ελεγκτηρίων με στόχο την παροχή υπηρεσιών ποιότητας στους πολίτες και την αποφυγή της ταλαιπωρίας χιλιάδων ασφαλισμένων που εξυπηρετούνται καθημερινά στο Μαρούσι.

Μετάβαση στο περιεχόμενο