Επανέλεγχος οστικής πυκνότητας από το Δημοτικό Πολυιατρείο Αμαρουσίου στα μέλη του Εξωραϊστικού Συλλόγου Σωρού-Λάκκα Κόττου «Άγιος Ελευθέριος»

Print Friendly, PDF & Email
Επανέλεγχο της οστικής πυκνότητας και εκτίμησης του καταγματικού κινδύνου, θα διενεργήσει το Δημοτικό Πολυιατρείο Αμαρουσίου σε συνεργασία με Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ), την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012 σε μέλη του εξωραϊστικού συλλόγου Σωρού-Λάκκα Κόττου «ʼγιος Ελευθέριος».


Ο στόχος του προγράμματος που διενεργείται για τρίτη συνεχή χρονιά είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μελών του συλλόγου για τη νόσο με σκοπό την πρόληψη της οστεοπόρωσης.


Οι μετρήσεις οστικής πυκνότητας και η εκτίμηση του κινδύνου κατάγματος θα γίνουν εθελοντικά από τον χειρουργό ορθοπεδικό και Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αντώνη Παρτσινέβελο, και προσωπικό του Πολυιατρείου.


Για πληροφορίες και ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Αθανάσιο Νησιώτη, στο τηλ.: 6936-699503.

Μετάβαση στο περιεχόμενο