Επίσκεψη υψηλόβαθμης αντιπροσωπείας από τη Chaoyang στο Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Η αντιπροσωπία της Chaoyang με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλη, τον αντιδήμαρχο κ.Γ.Ιατρίδη και τον Γ.Γραμματέα κ.Μ.Χρηστάκη.
|download file .jpg 125Kb|


Ο κ.Πατούλης με την επικεφαλής της κινεζικής αντιπροσωπίας κ.Wang Lijun.
|download file .jpg 92Kb|


Υψηλόβαθμη αντιπροσωπεία από τη Chaoyang επισκέφθηκε το Δήμο Αμαρουσίου, την Τρίτη 6 Ιουλίου 2010, προκειμένου να ενημερωθεί για τη δομή και τη λειτουργία του.

Ο Δήμαρχος κ.Γιώργος Πατούλης καλωσορίζοντας την εξαμελή αντιπροσωπεία, με επικεφαλής την κ.Wang Lijun, εξέφρασε την ικανοποίησή του που για δεύτερη χρονιά η πόλη του Αμαρουσίου φιλοξενεί εκπροσώπους από την αδελφοποιημένη πόλη της Chaoyang.

Στην παρουσίαση που ακολούθησε, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Θεμάτων & Εξυπηρέτησης Πολιτών Γιώργος Ιατρίδης ανέπτυξε τη φιλοσοφία λειτουργίας των ΚΕΠ μέσα από την οποία όπως ανέφερε επιτυγχάνεται άμεση, ταχεία, και αποτελεσματική πληροφόρηση και κυρίως ποιοτική εξυπηρέτηση πολιτών και επιχειρήσεων.

Ο Δήμος Αμαρουσίου, πρόσθεσε ο κ.Ιατρίδης,  με προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου κι έχοντας ως στόχο την ταχύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση του κάθε δημότη, έχει στο δυναμικό του τρία ΚΕΠ, τα οποία ως στόχο έχουν τη διευκόλυνση των πολιτών στην καθημερινή τους σχέση με το Κράτος.

Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μιχάλης Χρηστάκης ανέπτυξε τις δομές που υπάρχουν στο Δήμο, στα Νομικά Πρόσωπα και τις Κοινωφελείς Επιχειρήσεις του, καθώς και τον τρόπο λειτουργίας τους για την αποτελεσματικότερη διαχείριση της πόλης.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Δήμαρχος κ.Γιώργος Πατούλης δέχθηκε την 6μελή αντιπροσωπεία στο γραφείο του, όπου αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο