Επίσκεψη των μαθητών του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου στα μέλη του ΚΑΠΗ του 1ου Περιφερειακού Παραρτήματος

Print Friendly, PDF & Email

Μία ιδιαίτερη επίσκεψη πραγματοποίησαν οι μαθητές/τριες της Ε’ Τάξης του 10ου  Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου.
Μαζί με τους δασκάλους τους, 48 μαθητές /τριες επισκέφθηκαν τα μέλη του ΚΑΠΗ στο 1ο Περιφερειακό Παράρτημα Αναβρύτων –Βορρέ –Νέας Λέσβου, όπου και πέρασαν όλοι μαζί ένα ευχάριστο και χαρούμενο πρωινό. 

Η συνάντηση των δύο διαφορετικών γενιών έγινε σε ατμόσφαιρα συγκίνησης και ενθουσιασμού. Τα μέλη του ΚΑΠΗ υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά τα παιδιά, που τους προσέφεραν ζωγραφιές , καθώς και γλάστρες με θεραπευτικά φυτά που είχαν φυτέψει μόνα τους.
Μέσα από την αφήγηση ιστοριών και την αλληλοεπίδραση, τα μέλη του ΚΑΠΗ μετέδωσαν στα παιδιά αξίες, γνώσεις και διδάγματα από τη δική τους ζωή και τα παιδιά τους χάρισαν τον νεανικό ενθουσιασμό τους, το κέφι και τον αυθορμητισμό τους και κυρίως την ελπίδα που συμβολίζουν.  

Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κ. Πέτρος Κόνιαρης, ο οποίος συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για την πρωτοβουλία της επίσκεψης και υπογραμμίζοντας τη σημαντική αξία της συνάντησης των δύο διαφορετικών γενιών ευχήθηκε να ακολουθήσουν και άλλες αντίστοιχες πρωτοβουλίες.

 

Σχετικά αρχείαΕπίσκεψη των μαθητών του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου στα μέλη του ΚΑΠΗ του 1ου Περιφερειακού Παραρτήματος_1


Επίσκεψη των μαθητών του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου στα μέλη του ΚΑΠΗ του 1ου Περιφερειακού Παραρτήματος_2


Επίσκεψη των μαθητών του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου στα μέλη του ΚΑΠΗ του 1ου Περιφερειακού Παραρτήματος_3


Επίσκεψη των μαθητών του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου στα μέλη του ΚΑΠΗ του 1ου Περιφερειακού Παραρτήματος_4

Μετάβαση στο περιεχόμενο