Επίσκεψη του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Κάτω Νευροκοπίου Β. Γιαννόπουλου στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Κάτω Νευροκοπίου Β. Γιαννόπουλο και τη σύζυγό του Δ. Γιαννοπούλου – Ντούλια, που έλκει την καταγωγή της από το Μαρούσι.


Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Κάτω Νευροκοπίου Δράμας κος Βασίλειος Γιαννόπουλος στο Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη στο γραφείο του στο Δημαρχείο, μετά της συζύγου του κας Δήμητρας Γιαννοπούλου – Ντούλια, η οποία έλκει την καταγωγή της από το Μαρούσι.


Ο κος Πατούλης δέχθηκε τα θερμά συγχαρητήρια του κου Γιαννόπουλου για την επανεκλογή του στο Δημαρχιακό Αξίωμα για τρίτη συνεχή θητεία, αντευχόμενος και στον ίδιο κάθε επιτυχία στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει από την 1η Σεπτεμβρίου 2014, προς όφελος της πανέμορφης ακριτικής γωνιάς της χώρας μας.


Στη συζήτηση που ακολούθησε για ζητήματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στήριξης των τοπικών κοινωνιών υπό τις παρούσες δύσκολες συνθήκες, εκφράστηκε η βούληση εκ μέρους και των δύο πλευρών για διεύρυνση και ενδυνάμωση των δεσμών φιλίας και συνεργασίας των δύο πόλεων.
Όπως σημείωσε ο κος Πατούλης ο Δήμος Αμαρουσίου θα προσφέρει την αμέριστη στήριξή του στους ακρίτες του Κάτω Νευροκοπίου με την υλοποίηση διαδημοτικών δράσεων και τη μετάδοση της κατάλληλης τεχνογνωσίας στους τομείς της υγείας, της κοινωνικής μέριμνας και πρόνοιας, καθώς και σε άλλα πεδία δράσεων.


Από την πλευρά του ο κος Γιαννόπουλος ευχαρίστησε θερμά τον κο Πατούλη για την κοινωνική ευαισθησία του και τη διάθεση προσφοράς προς τους κατοίκους της ακριτικής πόλης του Κάτω Νευροκοπίου, ευχόμενος το επόμενο διάστημα οι σχέσεις των δύο πόλεων να ενδυναμωθούν προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

Μετάβαση στο περιεχόμενο