Επίσκεψη της Μορφωτικής Ακολούθου της Πρεσβείας της Ιαπωνίας Emi Mashiko, στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, ενόψει της διοργάνωσης επίδειξης ιαπωνικών πολεμικών τεχνών

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τη Μορφωτική Ακόλουθο της Πρεσβείας της Ιαπωνίας Emi Mashiko, και τον συνεργάτη της Σ. Καραγιάννη.


Το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, επισκέφτηκε στο γραφείο του η Μορφωτική ακόλουθος της Πρεσβείας της Ιαπωνίας Emi Mashiko, με την ευκαιρία της πραγματοποίησης της τρίτης κατά σειρά επίδειξης ιαπωνικών πολεμικών τεχνών σε συνεργασία το Δήμο Αμαρουσίου που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά.


Σε συνέχεια των πολιτιστικών δεσμών που έχουν αναπτυχθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές και με την εμπειρία των επιδείξεων ιαπωνικών πολεμικών τεχνών που προηγήθηκαν κατά το περασμένο διάστημα, η Μορφωτική Ακόλουθος κ. Mashiko, εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς το Δήμαρχο κ. Πατούλη, για τη συμβολή του Δήμου στην επιτυχία των διοργανώσεων, αλλά και για την άριστη συνεργασία.


Από την πλευρά του ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, δήλωσε ότι στο ίδιο πνεύμα συνεργασίας, ο Δήμος θα βρίσκεται κοντά και στη νέα αυτή προσπάθεια συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη γνωριμία του ελληνικού κοινού με τη φιλοσοφία των ιαπωνικών πολεμικών τεχνών.


Στη συνάντηση, την Emi Mashiko, συνόδευε ο συνεργάτης της στο Μορφωτικό Τμήμα της Πρεσβείας Σοφοκλής Καραγιάννης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο