Επίσκεψη στο Δήμο Αμαρουσίου αντιπροσωπείας από το Πανεπιστήμιο του Leeds

Print Friendly, PDF & Email


Η  Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Αισθητικής Δήμου Αμαρουσίου Ρ. Χαλιώτη, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Μ Χρηστάκης, ο Σύμβουλος Αστικής Ανάπτυξης κ. Αλ. Καρβούνης και ο Καθηγητής Mr Jonn Stillwell κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής συνάντησης με στους φοιτητές του Παν/μίου Leeds.
|download file .jpg 95KB|


Αναμνηστική φωτογραφία με την αντιπροσωπεία φοιτητών και καθηγητών του Παν/μίου Leeds μετά το πέρας της εκδήλωσης.
|download file .jpg 105KB|


Οι φοιτητές από το Παν/μιο του Leeds ξεναγούνται στην έκθεση του Δήμου Αμαρουσίου « Σημαίες, Λάβαρα και Κειμήλια της Ελληνικής Επανάστασης του 1821».
|download file .jpg 113KB|
 


 


Αντιπροσωπεία φοιτητών και καθηγητών από το Πανεπιστήμιο του Leeds  επισκέφθηκε το Μαρούσι για τρίτη συνεχόμενη φορά, προκειμένου να γνωρίσει τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις που βρίσκονται στα διοικητικά όρια της πόλης, αλλά και να ενημερωθεί για την επίδραση που είχε η διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στο Δήμο Αμαρουσίου.    


Τους 44 φοιτητές και τους τρεις καθηγητές υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, εκ μέρους του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη, η Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Αισθητικής της πόλης κα Ρένα Χαλιώτη.
Στον σύντομο χαιρετισμό της η κα Χαλιώτη αναφέρθηκε στην πόλη του Αμαρουσίου και σε όσα η πόλη αποκόμισε από την διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.
Τη διάρθρωση και τη λειτουργία του Δήμου Αμαρουσίου παρουσίασε στην αντιπροσωπεία του Πανεπιστημίου ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Μιχάλης Χρηστάκης, ενώ ο Σύμβουλος Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου κ. Αλέξανδρος Καρβούνης μίλησε για τον αντίκτυπο των Ολυμπιακών Αγώνων στο Δήμο.       


Μετά το πέρας της εκδήλωσης φοιτητές και καθηγητές ξεναγήθηκαν στην έκθεση «Σημαίες, Λάβαρα & Κειμήλια της Ελληνικής Επανάστασης του1821», που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου με την ευκαιρία του εορτασμού της 25ης Μαρτίου, καθώς και στην Ολυμπιακή Πινακοθήκη «Σπύρος Λούης».


Οι καθηγητές στη Σχολή Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Leeds που συνόδευαν τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές είναι:
-Ο Καθηγητής στο μάθημα Μετανάστευση και Περιφερειακή Ανάπτυξη  Mr. John Stillwell
– Ο Καθηγητής στο μάθημα Γεωγραφία του Εμπορίου Mr Graham Clarke
– Ο Καθηγητής στο μάθημα « Χωρική Ανάλυση και Πολιτικές Mr Mark Birkin             


 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο