Επίσκεψη Νοτιοαφρικάνικης Αντιπροσωπείας στο Δήμο Αμαρουσίου ενόψει του Μουντιάλ 2010

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 151KB|


 


Αντιπροσωπεία από την πόλη Paarl της περιοχής του Cape Town της Νότιας Αφρικής, επισκέφτηκε το Δήμο Αμαρουσίου, προκειμένου να μοιραστεί την εμπειρία και την τεχνογνωσία που απέκτησε το Μαρούσι από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Η περιοχή του Cape Town είναι μία από τις περιοχές που θα φιλοξενήσει μέρος από τους αγώνες του Μουντιάλ το 2010 και για το λόγο αυτό η Νοτιοαφρικανική αντιπροσωπεία ζήτησε από τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη να επισκεφθεί την πόλη και να ενημερωθεί σε θέματα οργάνωσης της πόλης για τη διεξαγωγή ενός μεγάλου αθλητικού γεγονότος.    

Την αντιπροσωπεία υποδέχθηκαν στο Δημαρχείο η Αντιδήμαρχος και Αναπληρωτής Δημάρχου κα Ρ. Χαλιώτη, η οποία στον χαιρετισμό της καλωσόρισε τους επισκέπτες, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Μ. Χρηστάκης, ο οποίος παρουσίασε μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ʼθμονον Α.Ε. κ. Γ. Κωνσταντόπουλο και τον Πολεοδόμο συνεργάτη του Δήμου Αμαρουσίου κ. Αλέξ. Καρβούνη καίρια ζητήματα που αντιμετώπισε η πόλη κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.    

Στο πλαίσιο της ενημερωτικής συνάντησης πραγματοποιήθηκε επίσης επίσκεψη της Νοτιοαφρικάνικης Αντιπροσωπείας στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν οι: Mr Matthys Welhelm Mothnagel, Εκτελεστικός Αντιδήμαρχος, Dr Sidima Kabanyane, Διευθυντής της Δημαρχίας, Mr Khayalethu Mrali, Διευθύνων Σύμβουλος Κυβερνητικής Συνεργασίας, Mr Theo Koopman, Υπεύθυνος Μουντιάλ 2010, Γιαννατσής Κώστας, Πρόξενος, Υπάλληλος Πρεσβείας Νοτίου Αφρικής και Σταματίου Ειρήνη, ιδιαιτέρα Συμβούλου της Πρεσβείας Νοτίου Αφρικής.
           


Μετάβαση στο περιεχόμενο