Επίσημη Καταγγελία του Δήμου Αμαρουσίου: Οι Αλληλέγγυοι Δρόμοι επιχείρησαν να αμαυρώσουν την 8η δημοτική εκδήλωση διάθεσης φθηνών προϊόντων στους καταναλωτές, με διανομή εντύπων με ψευδές και υβριστικό περιεχόμενο για τη Δημοτική Αρχή

Print Friendly, PDF & Email

Οι μάσκες έπεσαν: Εξυπηρέτηση συμφερόντων συγκεκριμένου Κόμματος πίσω από τις σύριζα στη νομιμότητα δράσεις των Αλληλέγγυων Δρόμων


Την ημέρα διεξαγωγής της 8ης Πρωτοβουλίας του Δήμου Αμαρουσίου, για διάθεση φθηνών και ποιοτικών προϊόντων στους καταναλωτές της πόλης, επέλεξε μία μικρή ομάδα από «μπαχαλάκηδες» πολίτες για να εξυπηρετήσει τα  μικροκομματικά συμφέροντα  που κρύβονται πίσω από τη δράση αυτών που αυτοαποκαλούνται αλληλέγγυοι δρόμοι.


Οι ελάχιστοι αυτοί πολίτες εισήλθαν ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ μέσα στον δημοτικό χώρο όπου διεξαγόταν η δράση, παρουσία εκατοντάδων συμπολιτών μας καταναλωτών που είχαν προσέλθει εκεί για να προμηθευθούν σε χαμηλές τιμές τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διατίθεντο από πιστοποιημένους παραγωγούς, κι επιχείρησαν να διανείμουν έντυπα με ψευδές και υβριστικό περιεχόμενο για τη Δημοτική Αρχή. Περιεχόμενο που είχε ελάχιστη σχέση με τη δράση που πραγματοποιούνταν αλλά κυρίως προέβαλε τις θέσεις συγκεκριμένου κόμματος.


Η απαράδεκτη αυτή ενέργεια έδωσε την ευκαιρία σε όλους να καταλάβουν ότι πίσω από την πρωτοβουλία αυτών που αυτοαποκαλούνται «Αλληλέγγυοι Δρόμοι», κρύβονται πρόσωπα που εξυπηρετούν τους κομματικούς στόχους του ΣΥΡΙΖΑ και τις απόψεις συγκεκριμένης δημοτικής παράταξης που αντιπολιτεύεται τη σημερινή Δημοτική Αρχή.


«Οι μάσκες έπεσαν» για τους Αλληλέγγυους Δρόμους και με την ενέργειά τους αυτή, σύριζα στη νομιμότητα, αποκάλυψαν το πραγματικό τους πρόσωπο. Ελάχιστα ενδιαφέρονται για τις ανάγκες των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται από την κρίση. Αυτό που τους απασχολεί είναι η εξυπηρέτηση μικροκομματικών συμφερόντων. Η αλληλεγγύη έχει γι αυτούς κομματικό χρώμα και σκοπό.

Μετάβαση στο περιεχόμενο