Επίκαιρα ζητήματα τοπικής αυτοδιοίκησης και πρωτοβάθμιας περίθαλψης στους δήμους συζήτησαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, και ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αθηναίων Χρ. Τεντόμας

Print Friendly, PDF & EmailO Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στη συνάντησή του με τον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αθηναίων Χρ. Τεντόμα.


Για θέματα που σχετίζονται με τις εξελίξεις στο αυτοδιοικητικό επίπεδο όσον αφορά στην κινητικότητα του προσωπικού αλλά και για ζητήματα που αφορούν στις κοινωνικές δομές και υπηρεσίες πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Αθήνα, συζήτησαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, και ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων Χρήστος Τεντόμας.


Στη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου με αφορμή τις ανακοινώσεις για τη διαδημοτική κινητικότητα του προσωπικού στους δήμους, εξετάστηκαν ζητήματα που προκύπτουν σχετικά με τη στελέχωση καίριων δομών των φορέων τοπικής αυτοδιοίκησης.


Με αναφορά στα τρέχοντα ζητήματα της Υγείας και μέριμνας στους δήμους, συζητήθηκαν, επίσης, θέματα που αφορούν στην απασχόληση ιατρικού προσωπικού στις δημοτικές δομές Υγείας και πρόνοιας αλλά και στη σημαντική προσφορά του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του φιλανθρωπικού οργανισμού «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε υπηρεσίες πρωτοβάθμιας περίθαλψης εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αθηναίων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο