Επίδειξη ιαπωνικών πολεμικών τεχνών από την Πρεσβεία της Ιαπωνίας με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου και τη συμμετοχή του Έλληνα Ολυμπιονίκη στο Judo Ηλ. Ηλιάδη

Print Friendly, PDF & Email
Η Πρεσβεία της Ιαπωνίας διοργανώνει για δεύτερη φορά επίδειξη παραδοσιακών ιαπωνικών πολεμικών τεχνών –Kendo, Judo, Karate, Aikido- με τη συμμετοχή μεταξύ άλλων του Έλληνα Ολυμπιονίκη πρωταθλητή Judo Ηλία Ηλιάδη, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 90 κιλών στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.


Η επίδειξη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 11 π.μ. στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Αγίου Θωμά (Διονύσου και Πουρνάρα, Μαρούσι) και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.


Αναλυτικά, στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν:


Kendo: Mitsunori Matsumura, 7o Dan
Judo: Ηλίας Ηλιάδης, χάλκινος Ολυμπιονίκης Λονδίνου 2012
Karate: ʼρης Καββαρίτης, Shotokan 6o Dan, προπονητής Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Karate
Aikido: Μπάμπης Κεράνης – 5o Dan, Jenny Flower – 5o Dan, Κώστας Ματζάρας – 5o Dan


Στο χώρο της εκδήλωσης θα βρίσκονται περίπτερα που θα πωλούν ιαπωνικά τρόφιμα και παραδοσιακά προϊόντα.


Η εκδήλωση πραγματοποιείται, επίσης, με τη συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Kendo-Iaido-Nagitana, Ελληνικής Ομοσπονδίας Judo, Ελληνικής Ομοσπονδίας Karate, Ελληνικού Ιδρύματος Aikido, Ελληνικού Ομίλου Aikido, Ελληνικού Birankai, των καταστημάτων Soya, Yamato, Budokas.


Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Μορφωτικό Τμήμα της Πρεσβείας της Ιαπωνίας στο τηλ. 2106709901 ή στο e-mail: cultural@embjp.ondsl.gr.


Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο