Επέκταση ηλεκτροφωτισμού στην οδό Χαλκιδικής στο Ψαλίδι

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Ηλεκτροφωτίζουμε τις νέες οδούς, ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων, των διερχομένων πεζών και οδηγών

Στην επέκταση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού στο διανοιχθέν τμήμα της οδού Χαλκιδικής στο Ψαλίδι με την εγκατάσταση επτά ιστών και των αντίστοιχων φωτιστικών σωμάτων προχώρησαν τα συνεργεία του Δήμου Αμαρουσίου.

 

Με την ευκαιρία του ηλεκτροφωτισμού της περιοχής ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ανέφερε:

«Ηλεκτροφωτίζουμε όλες τις νέες οδούς που έχουν ήδη διανοιχθεί ή θα διανοιχθούν, ενισχύοντας το αίσθημα  ασφάλειας των κατοίκων, των διερχομένων πεζών και οδηγών.
 Η Διοίκησή μας θα συνεχίσει να  ανταποκρίνεται με συνέπεια στις ανάγκες της τοπικής μας κοινωνίας και να δίνει λύσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των κατοίκων.»

 

 Σημειώνεται ότι σε εξέλιξη βρίσκεται επίσης, η επέκταση του ηλεκτροφωτισμού σε τμήμα της οδού Βυζαντίου στην περιοχή των  Εργατικών Κατοικιών με τέσσερεις κολώνες, μετά από την αποξήλωση δύο επικίνδυνων τσιμεντένιων πυλώνων.
Επίσης, σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση νέων ιστών φωτισμού με νέα φωτιστικά σώματα στην πλατεία Κασταλίας, μετά από την αποξήλωση των παλαιών μαντεμένιων ιστών που κρίθηκαν επικίνδυνοι.   

 

Τον συντονισμό των εργασιών έχει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Κόκκαλης.    

 

Σχετικά αρχείαΕπέκταση ηλεκτροφωτισμού στην οδό Χαλκιδικής στο Ψαλίδι

Μετάβαση στο περιεχόμενο