Εορταστικό δείπνο παρέθεσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, στα μέλη της ομάδας μπάσκετ Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟικογενειακή φωτογραφία των παικτών και των μελών της ομάδας μπάσκετ Αμαρουσίου. Στην πρώτη γραμμή, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, με την τεχνική ηγεσία και μέλη του ΔΣ της Κ.Α.Ε Αμαρουσίου.
|download file .jpg 91Kb|


Οικογενειακή φωτογραφία των παικτών και των μελών της ομάδας μπάσκετ Αμαρουσίου με φόντο το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μπροστά, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, με την τεχνική ηγεσία, μέλη του ΔΣ της Κ.Α.Ε Αμαρουσίου, και το νέο απόκτημα της ομάδας, τον Πορτορικανό, Ντένις Κλεμέντε.
|download file .jpg 87Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, συνεχάρη έναν έναν προσωπικά τους παίκτες για την έως τώρα πορεία της ομάδας και τους ευχήθηκε υγεία και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες μέσα στο 2011.
|download file .jpg 98Kb|


Ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου, Σπύρος Σταθούλης, και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γ.Σ.Α, Κώστας Κουτσούκος, ενώ συστήνουν στον Δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, το νέο απόκτημα της ομάδας, Ντένις Κλεμέντε.
|download file .jpg 88Kb|


Δείπνο προς τιμήν των παικτών αλλά και των υπόλοιπων μελών της Κ.Α.Ε Αμαρουσίου, παρέθεσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, με την ευκαιρία των γιορτών των Χριστουγέννων αλλά και ως επιβράβευση για την καλή πορεία της ομάδας, και ιδιαίτερα για τις τελευταίες της νίκες.

Με φόντο το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, κι αφού ανταλλάχθηκαν οι καθιερωμένες προπόσεις, ο Γιώργος Πατούλης, ευχήθηκε σε όλους, αθλητές και λοιπούς παρευρισκομένους, υγεία και δύναμη για το 2011. «Είμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένεια. Δήμος και Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε κοντά στην ομάδα. Σε δύσκολες εποχές, εμείς παραμένουμε ενωμένοι και στο τέλος θα τα καταφέρουμε, όποιες δυσκολίες κι αν χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε. Είμαι σίγουρος ότι ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ως προπονητής της ομάδας, αξιοποιώντας τις ικανότητες των παικτών και με την δική μας συμπαράσταση, θα οδηγήσει την ομάδα μας σε μία πολύ καλή πορεία και στο φετινό ελληνικό πρωτάθλημα».

Κλείνοντας μετέφερε τις ευχαριστίες όλων των φιλάθλων της πόλης για τις έως τώρα πολύ καλές εμφανίσεις και νίκες της ομάδας. «Υποκλινόμαστε στην προσπάθειά σας και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για σας. Θέλω να ευχαριστήσω, επίσης, τον πρόεδρο, όλο το ΔΣ της ομάδας, αλλά και όλο το επιτελείο, τους αφανείς ήρωες, και αυτό που δεσμεύομαι είναι ότι θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε με το ίδιο μεράκι και τον ίδιο ενθουσιασμό».

Εκτός από τους παίκτες, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο άρτι αφιχθείς Πορτορικανός, Ντένις Κλεμέντε, την τεχνική ηγεσία και το προσωπικό της Κ.Α.Ε, το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος της Κ.Α.Ε Βασίλης Κωνσταντίνου, ο αντιπρόεδρος και πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γ.Σ.Α, Κώστας Κουτσούκος, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου και μέλος του ΔΣ, Σπύρος Σταθούλης, το μέλος του ΔΣ, Παναγιώτης Τζελάλης, ο Γενικός διευθυντής της Κ.Α.Ε, Στάθης Μόκκας κ.α.

Μετάβαση στο περιεχόμενο