Εορταστική οικονομική ενίσχυση προσέφερε ο Δήμος Αμαρουσίου σε ενδεείς συμπολίτες μας από το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Τις γιορτινές ημέρες που έρχονται έχουμε όλοι ηθική υποχρέωση να στρέψουμε ακόμη περισσότερο το βλέμμα μας στο συνάνθρωπο που μας χρειάζεται και να του απλώσουμε το χέρι

Εορταστική οικονομική ενίσχυση από το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων, προσέφερε ο Δήμος Αμαρουσίου σε ενδεείς συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Οι δικαιούχοι είναι στην πλειονότητα άνεργοι, οικογένειες με παιδιά, πολύτεκνοι, αλλά και μονογονεϊκές, άτομα με αναπηρία, που όλοι διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης μαζί με τις εγκάρδιες ευχές του για τις εορτές του Πάσχα, εξέφρασε τη διαβεβαίωση ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται από την κρίση.
«Τις γιορτινές ημέρες που έρχονται έχουμε όλοι ηθική υποχρέωση να στρέψουμε ακόμη περισσότερο το βλέμμα μας στο συνάνθρωπο που μας χρειάζεται και να του απλώσουμε το χέρι. Με την αξιόλογη συμβολή φορέων, ιδιωτών και εταιρειών που στηρίζουν το Ταμείο Αλληλοβοηθείας του Δήμου μας, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύης τους, εντείνουμε την προσπάθεια μας και είμαστε σταθερά δίπλα σε όσους μας έχουν ανάγκη. Θέλουμε σε κάθε σπίτι στην πόλη μας να στρωθεί το  πασχαλινό τραπέζι.»        

Οι δικαιούχοι έχουν αξιολογηθεί βάσει κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων από την Υπηρεσία Πρόνοιας του Δήμου.

Ο Δήμος Αμαρουσίου προσκαλεί όλους τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες να συνδράμουν το έργο του στηρίζοντας το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων, όπως επίσης και το Κοινωνικό Φαρμακείο, το Κοινωνικό Παντοπωλείο, τη Γωνιά Κοινωνικής Προσφοράς και Αλληλεγγύης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο