Εξοπλισμό δασοπυρόσβεσης δώρισε στο Δήμο Αμαρουσίου το Κοινωφελές ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση

Print Friendly, PDF & Email
 

Με δύο νέα οχήματα θα ενισχυθεί ο στόλος των μέσων πυροπροστασίας και δασοπυρόσβεσης που διαθέτει ο Δήμος Αμαρουσίου, μετά από δωρεά του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση, που εξασφάλισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Η δωρεά έγινε ομόφωνα αποδεκτή από το Δημοτικό Συμβούλιο.


Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι το Ίδρυμα Λάτση ανταποκρίθηκε θετικά και άμεσα στο αίτημα που υπέβαλλε ο Δήμος Αμαρουσίου για ενίσχυση του εξοπλισμού του.


Και τόνισε πως η συγκεκριμένη θετική εξέλιξη είναι αποτέλεσμα του προγράμματος κοινωνικής επιχειρηματικότητας που αναπτύσσει ο Δήμος Αμαρουσίου το τελευταίο διάστημα, μέσω του οποίου απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας, ζητώντας τους να ενισχύσουν δράσεις και πρωτοβουλίες στα πλαίσια των προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιούν.


Ο Γ. Πατούλης επισήμανε επιπλέον ότι « ο Δήμος Αμαρουσίου προσβλέπει στη συνεργασία με τους επιχειρηματικούς ομίλους που δραστηριοποιούνται στα όρια της πόλης μας, με στόχο τη δημιουργία μιας «ισχυρής κοινωνικής συμμαχίας» που θα υπηρετεί τα συμφέροντα της τοπικής μας κοινωνίας. Από τη συνεργασία αυτή όλοι μπορούμε να βγούμε ωφελημένοι».


Η δωρεά του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση, συνολικής αξίας 95.685 ευρώ, αφορά έναν ελαστικοφόρο φορτωτή με παρελκόμενα, τύπου ‘Mustang 2076’ και ένα φορτηγό αυτοκίνητο με αυτόνομο πυροσβεστικό συγκρότημα, τύπου Nissan Pick UP.  Η παράδοση των οχημάτων θα πραγματοποιηθεί μέσα στο επόμενο δίμηνο.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο