Εξαιρετική εμφάνιση των σπουδαστών από το Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού στην παράσταση η «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 186KB|


Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των καλλιτεχνικών τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, παρουσιάστηκε στο Χώρο Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Αμαλιείου η ‘’ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ’’ του Αριστοφάνη από το Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων.

Ο δάσκαλος του Θεατρικού Εργαστηρίου ο κ. Αντώνης Περπινιάς μετά το πέρας της παράστασης σημείωσε ότι «ήταν μια ξεχωριστή στιγμή για το Δήμο Αμαρουσίου, αφού συμμετείχαν 30 ερμηνευτές όλων των ηλικιών, εκ των οποίων οι περισσότεροι έπαιζαν για πρώτη φορά.»
Το εξαιρετικό αποτέλεσμα της παράστασης είναι απόρροια της συλλογικής προσπάθειας  και αφοσίωσης των σπουδαστών του Θεατρικού Εργαστηρίου, καθώς και της αμέριστης στήριξης που παρέχει η Διοίκηση του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.

Τη παράσταση παρακολούθησαν ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού κ. Νικόλαος  Πέππας, η γνωστή σε όλους Δέσποινα  Στυλιανοπούλου, και πολλοί φίλοι του θεάτρου.

 

|download file .jpg 201KB|

Μετάβαση στο περιεχόμενο