Εντυπωσιασμένος από την έκθεση φωτογραφίας – κόμικς – κινουμένων σχεδίων των τμημάτων ενηλίκων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού δήλωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


Ο δημιουργός κόμικς – κινουμένων σχεδίων Βασίλης Μισιάκας, παρουσιάζει στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, κάποιο από τα έργα του. Μαζί του και ο γιος του Αλέξανδρος.
|download file.jpg 116 KB|


Μία έκπληξη επιφύλασσαν στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, οι σπουδαστές κόμικς και κινουμένων σχεδίων με τα σκίτσα προσωπογραφίας του.
|download file .jpg 99 KB|


Την έκθεση με φωτογραφίες, γελοιογραφίες, καρικατούρες, σκίτσα ασπρόμαυρα και χρωματιστά, όλα πρωτότυπες δημιουργίες των σπουδαστών στα τμήματα φωτογραφίας και κόμικς – κινουμένων σχεδίων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου κατά τη χρονιά που πέρασε, επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου. Η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό μέχρι την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011.


Δημιουργοί και καθηγητές ξενάγησαν το Δήμαρχο στην έκθεση δίνοντάς του λεπτομέρειες για την τεχνοτροπία, την οπτική αλλά και την πηγή έμπνευσης για καθένα από τα έργα.


Ο κ. Πατούλης, δήλωσε εντυπωσιασμένος από το ταλέντο των συμμετεχόντων και τη θεματολογία των έργων τους, και συνεχάρη τον καθηγητή κόμικς – κινουμένων σχεδίων Αλέξανδρο Σκουνταριώτη, και φωτογραφίας Παναγιώτη Ματζιρίδη, για το πολύ καλό αποτέλεσμα της διδασκαλίας τους.


Η έκθεση των τμημάτων φωτογραφίας και κόμικς – κινουμένων σχεδίων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού θα φιλοξενείται στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα) μέχρι την Παρασκευή 3 Ιουνίου από τις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ. και από 5 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. Μετάβαση στο περιεχόμενο