Εντυπωσίασαν οι σπουδαστές του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου στις επιδείξεις εναλλακτικής γυμναστικής γιόγκα και πιλάτες

Print Friendly, PDF & Email

Στιγμιότυπα από τις επιδείξεις των σπουδαστών στα τμήματα εναλλακτικής γυμναστικής γιόγκα και πιλάτες του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Ν. Πέππας με τη γυμνάστρια Ν. Τσίχλη και σπουδαστές της από το τμήμα εναλλακτικής γυμναστικής πιλάτες.Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Ν. Πέππας με την καθηγήτρια Κ. Κατσογρεσάκη και σπουδαστές της από το τμήμα εναλλακτικής γυμναστικής γιόγκα και power γιόγκα.


Τις δυνατότητές τους στις ασκήσεις εναλλακτικής γυμναστικής γιόγκα και πιλάτες παρουσίασαν οι συμμετέχοντας στα αντίστοιχα προγράμματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού, που παραβρέθηκε στην εκδήλωση με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης με επιτυχία ενός ακόμη κύκλου σπουδών.


Στην παρουσίαση του προγράμματος το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη, εκπροσώπησε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κος Νικόλαος Πέππας, που συνεχάρη τους σπουδαστές των τμημάτων εναλλακτικής γυμναστικής για την επιλογή τους να διαθέσουν μέρος από τον ελεύθερο χρόνο σε αθλητικές δραστηριότητες, καθώς και για τις εξαίρετες επιδόσεις τους στο άθλημα της αρεσκείας τους.


Στη θεραπευτική γιόγκα και την power γιόγκα τα μέλη των τμημάτων αρχάριων και προχωρημένων, υπό την καθοδήγηση της καθηγήτρια τους κας Κατερίνας Κατσογρεσάκη επέδειξαν τις ικανότητες τους παρουσιάζοντας ένα πλούσιο πρόγραμμα με ασκήσεις ευλυγισίας, μυϊκής ενδυνάμωσης και τόνωσης, με διαφορετικό βαθμό δυσκολίας για κάθε ομάδα.


Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με ασκήσεις πιλάτες για την ορθοσωμία και τη  εκγύμναση του σώματος, στη διάρκεια του οποίου οι αθλούμενοι υπό τις οδηγίες της γυμνάστριας τους κας Νάντιας Τσίχλη παρουσίασαν τις αθλητικές επιδόσεις τους, ενθουσιάζοντας τους παρευρισκόμενους.


Οι Καλοκαιρινές εκδηλώσεις των ερασιτεχνικών –καλλιτεχνικών τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού συνεχίζονται σήμερα Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013 και ώρα 20:30, με την χορευτική παράσταση των τμημάτων Ρυθμικής & Μπαλέτου, στο Αμαλιείο Οικοτροφείο Θηλέων (Λεωφ. Κηφισίας 219).

Μετάβαση στο περιεχόμενο