Ενισχύονται τα τμήματα φυσιοθεραπείας στο ΚΑΠΗ και το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι»

Print Friendly, PDF & Email

|download.jpg file 60KB| |download.jpg file 55KB|

Γ. Πατούλης: «Η διαχείριση του πόνου αποτελεί για τη Δημοτική Αρχή πρωταρχικό μας μέλημα, ώστε κανείς συμπολίτης μας της τρίτης ηλικίας να μην αισθάνεται μόνος και αβοήθητος»

Την ενίσχυση του προγράμματος φυσιοθεραπείας στο ΚΑΠΗ με τη δημιουργία τμήματος φυσιοθεραπείας και σε δεύτερο παράρτημα (πέραν του κεντρικού ΚΑΠΗ της οδού Περικλέους), την ενίσχυση του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» με την προσωπική του επίβλεψη, τη συνέχιση της συνταγογράφησης φαρμάκων από γιατρούς του ΙΚΑ στους χώρους του ΚΑΠΗ, αλλά και την ενίσχυση των επιτυχημένων προγραμμάτων ψυχαγωγίας με τον εμπλουτισμό τους και με άλλες δράσεις ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας του κεντρικού ΚΑΠΗ Αμαρουσίου.
«Έχουμε χρέος να συνδράμουμε όσο μπορούμε τους συμπολίτες μας της τρίτης ηλικίας, ώστε κανείς να μη νοιώθει μόνος», τόνισε ο κ. Πατούλης, επισημαίνοντας ότι για τη Δημοτική Αρχή η διαχείριση του πόνου αποτελεί πρωταρχικό μέλημα. Κάλεσε δε όλους όσους μπορούν και έχουν ελεύθερο χρόνο να συστρατευτούν στην ενίσχυση του εθελοντικού κινήματος του Δήμου και να προσφέρουν την αγάπη τους και την αλληλεγγύη τους σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.
Αναφερόμενος στο έργο που έγινε τη χρονιά που πέρασε στο ΚΑΠΗ, ο κ. Πατούλης το χαρακτήρισε πολύ σημαντικό και συνεχάρη γι’ αυτό τόσο τον Πρόεδρο του ΚΑΠΗ κ. Δημήτριο Καμπούκο όσο και την Αντιπρόεδρο κ. Βίκυ Λαδά, για τους οποίους ανακοίνωσε την ανανέωση της θητείας τους και για το 2009.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ κ. Δημήτριος Καμπούκος ευχαρίστησε το Δήμαρχο Αμαρουσίου για την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη που παρέχει στο ΚΑΠΗ και πρόσθεσε ότι τη νέα χρονιά βάζουμε νέους στόχους και θα προσφέρουμε ακόμη περισσότερα στους συμπολίτες μας της τρίτης ηλικίας και στον τομέα της ψυχαγωγίας και της δημιουργικής απασχόλησης αλλά και στον πολύ βασικό τομέα της υγείας και της φυσιοθεραπείας.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο