Ενισχύεται η υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης κατά την παραλαβή του νέου απορριμματοφόρου για την αποκομιδή ανακυκλώσιμων υλικών.   Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τους Αντιδημάρχους Β. Κόκκαλη, Ν. Πέππα, Δ. Καμπούκο και εργαζομένους του Δήμου Αμαρουσίου.


Ένα νέο απορριμματοφόρο όχημα παρέλαβε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Με ένα νέο απορριμματοφόρο όχημα ενισχύεται ο στόλος των οχημάτων της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Αμαρουσίου, που αποτελεί ευγενική χορηγία της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, στο πλαίσιο της συνεργασίας και της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Αμαρουσίου με τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην πόλη.


Το απορριμματοφόρο παρέλαβε από τον εκπρόσωπο της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Καθαριότητας κου Βασίλη Κόκκαλη, του Αντιδημάρχου Αθλητισμού και Πολιτισμού κου Νικόλαου Πέππα, του Αντιδημάρχου της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικών Υπηρεσιών κου Δημήτρη Καμπούκου και εργαζομένων στην Υπηρεσία.


Με την ευκαιρία της παραλαβής του νέου απορριμματοφόρου οχήματος ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης δήλωσε:


« Υψηλή προτεραιότητά μας είναι η ενίσχυση της καθαριότητας στην πόλη μας, προκειμένου να ζούμε σε μια πόλη καθαρή, όμορφη, λειτουργική και ανθρώπινη.
Με την παραλαβή του νέου απορριμματοφόρου ενισχύουμε την υπηρεσία Καθαριότητας στην αποκομιδή των ανακυκλώσιμων υλικών, συμβάλλοντας και με αυτό τον τρόπο  στην προστασία του περιβάλλοντος.
Με τη συνεργασία και ευαισθητοποίηση όλων μας στη διατήρηση μιας όμορφης και καθαρής πόλης και αξιοποιώντας κάθε πρόσφορο μέσον, αναβαθμίζουμε τις προσφερόμενες υπηρεσίες που βελτιώνουν την ποιότητα στην καθημερινή μας  ζωή.
Ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης για την δωρεά παραχώρηση του νέου αυτού οχήματος.
»


Το νέο απορριμματοφόρο είναι μάρκας Mercedes, τύπου πρέσας τελευταίου τύπου, χωρητικότητας 16 κυβικών μέτρων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο