Ενισχύεται η πυροπροστασία στο Μαρούσι

Print Friendly, PDF & Email
  


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με τον εκπρόσωπο του Ομίλου Λάτση κ.Δημήτρη Αφεντούλη, κατά την τελετή παραλαβής των δύο οχημάτων, δωρεά του ομίλου Λάτση στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής επιχειρηματικότητας που προωθεί ο Δήμος Αμαρουσίου.

download _.jpg file 299 KBΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με τον εκπρόσωπο του Ομίλου Λάτση κ. Δημήτρη Αφεντούλη και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο για θέματα Εξωραϊσμού και Αισθητικής της πόλης κ. Γεώργιο Ζήκο κατά την τελετή παραλαβής των δύο οχημάτων που θα ενισχύσουν τον εξοπλισμό πυροπροστασίας της πόλης.

download _.jpg file 286 KBdownload _.jpg file 308 KBdownload _.jpg file 289 KB

Δύο ειδικά οχήματα ( ένα μικρό πυροσβεστικό όχημα και ένας εκσκαφέας ) ενισχύουν από χτες τον εξοπλισμό πυροπροστασίας του Δήμου Αμαρουσίου.

Τα δύο οχήματα είναι δωρεά του Ομίλου Λάτση, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής επιχειρηματικότητας που προωθεί ο Δήμος Αμαρουσίου προς όφελος της πόλης και των δημοτών του.

Η παραλαβή των οχημάτων έγινε από το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη σε λιτή τελετή που έγινε χτες βράδυ στον προαύλιο χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Παραλαμβάνοντας τα δύο οχήματα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, αφού εξήρε την ευαισθησία του Ιδρύματος Λάτση στην ενίσχυση των πυρόπληκτων των περσινών πυρκαγιών στην Ηλεία και την προσφορά του σε γενικότερα έργα περιβαλλοντικής προστασίας, ευχαρίστησε θερμά το ΄Ίδρυμα για τη δωρεά του, επισημαίνοντας ότι το πρόγραμμα κοινωνικής επιχειρηματικότητας που προωθεί ο Δήμος Αμαρουσίου έχει βρει «ευήκοα ώτα» σε πολλές επιχειρήσεις στην πόλη μας και ειδικότερα στον ΄Ομιλο Λάτση.

Ο εκπρόσωπος του Ομίλου Λάτση κ. Αφεντούλης, παραδίδοντας τα δύο οχήματα στο Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη τόνισε ότι η δωρεά αυτή εντάσσεται στο ειδικό πρόγραμμα του Ιδρύματος Λάτση για την ενίσχυση του εξοπλισμού πυρόσβεσης και πυρασφάλειας σε 113 δήμους της χώρας.
Ο ΄Ομιλος, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αφεντούλης, συνεχίζει το κοινωφελές έργο του ιδρυτή του Γιάννη Λάτση και με σύνθημα «είναι καθήκον μας» υλοποιεί από πέρσι ένα πρόγραμμα συνολικού ύψους 60 εκατ. ευρώ τόσο για τη στήριξη των πυρόπληκτων όσο και για την ενίσχυση του εξοπλισμού πυροπροστασίας των δήμων και τις αναδασώσεις σε καμένες περιοχές.

Μετάβαση στο περιεχόμενο