Ενθουσιώδης η ανταπόκριση των χιλιάδων θεατών στην ατμοσφαιρική ροκ συναυλία με τον Παύλο Παυλίδη & B- Movies

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Παύλο Παυλίδη, έναν εκ των  σημαντικότερων  μουσικών της ελληνικής ροκ.

Ο Παύλος Παυλίδης παρέα με τους B- Movies ερμηνεύει επιλεγμένα τραγούδια από όλη τη μουσική του πορεία και  τραγούδια από τη μεταγενέστερη δισκογραφική του διαδρομή στο Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου για το καλοκαίρι του 2013.

Ενθουσιώδης η συμμετοχή χιλιάδων θεατών στη ροκ συναυλία του Παύλου Παυλίδη & B- Movies στον πολιτιστικό χώρο του Αμαλίειου.


Μία βραδιά «ονειρική» χάρισε στο αγαπημένο του κοινό ο Παύλος Παυλίδης ερμηνεύοντας μοναδικά, και πάντα παρέα με τους  B- Movies, γνωστές και λατρεμένες επιτυχίες από όλη τη μουσική του πορεία, καθώς και τραγούδια από την μεταγενέστερη δισκογραφική του διαδρομή, στη συναυλία που έδωσε στον πολιτιστικό χώρο του  Αμαλίειου, συμμετέχοντας στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου για το καλοκαίρι του 2013.                


Η ανταπόκριση των χιλιάδων θεατών ενθουσιώδης μέχρι και συγκινητική, που τραγούδησαν μαζί του αξέχαστα ροκ τραγούδια από την εποχή των Ξύλινων Σπαθιών μέχρι και τραγούδια από τον καινούργιο του δίσκο, που πρόσφατα κυκλοφόρησε «Ιστορίες που ίσως έχουν συμβεί».      


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης επικρότησε με το θερμό χειροκρότημά του την εξαιρετική εμφάνιση του σημαντικού μουσικού της ελληνικής ροκ, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη μεγάλη επιτυχία της συναυλίας,με την οποία χιλιάδες συμπολίτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ξεχωριστή βραδιά πολιτισμού, με ειδική μέριμνα για τους κατοίκους της πόλης του Αμαρουσίου στις τιμές των εισιτηρίων και με πρόνοια για τις ειδικές κατηγορίες πληθυσμού, ώστε όλοι να μπορούν να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις.


Αξίζει να αναφερθεί ότι το «Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2013» πραγματοποιείται με μηδενικό κόστος για τους Μαρουσιώτες.Μέσα από συνεργασίες που εξασφάλισε ο Δήμος Αμαρουσίου εντελώς δωρεάν, φιλοξενούνται φέτος το καλοκαίρι στο Μαρούσι σημαντικά ονόματα από το χώρο του θεάματος, προσφέροντας σε όλους τους πολίτες την ευκαιρία να απολαύσουν ποιοτικές βραδιές πολιτισμού.
Το αγκάλιασμα του Φεστιβάλ από το κοινό δικαιώνει την επιλογή της Δημοτικής Αρχής να στηρίζει, αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο μέσο,τον πολιτισμό στην πόλη του Αμαρουσίου.               


Ο επόμενος μουσικός σταθμός του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου, είναι τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013, με τη φρέσκια μουσική παράσταση του Αλκίνοου Ιωαννίδη, παρέα με τον σταθερά μουσικό συνοδοιπόρο του, εξαίρετο τσελίστα και πολυμουσικό Γιώργο Καλούδη 


Προπώληση εισιτηρίων συναυλιών:
Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός ΗΣΑΠ) Μαρούσι
Στα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου
Στο περίπτερο της viva.gr στο Τhe Mall Athens
Μέσω Internet από το http://www.viva.gr/ / Τηλέφωνο 11876
Στα εκδοτήρια στο Αμαλιείο (Λεωφ. Κηφισίας 219) την ημέρα της εκδήλωσης.

Προπώληση εισιτηρίων θεατρικών παραστάσεων:
Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός Η.Σ.Α.Π) Μαρούσι
Στα εκδοτήρια στο Αμαλιείο (Λεωφ. Κηφισίας 219) την ημέρα της εκδήλωσης.


Εισιτήρια ανήμερα της κάθε εκδήλωσης θα πωλούνται βάσει διαθεσιμότητας και στα εκδοτήρια στο Αμαλίειο (Λεωφ. Κηφισίας 219) τις ημέρες των εκδηλώσεων.


-Ειδικές τιμές για κατόχους Artemis Card
-Δάθεση από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου δωρεάν εισιτηρίων βάσει    κοινωνικών κριτηρίων σε ειδικές κατηγορίες πληθυσμού.


-Δωρεάν είσοδος στις εκδηλώσεις του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.


-Ένα συμβολικό ποσό της αξίας του εισιτηρίου θα διατεθεί για την ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Δήμου Αμαρουσίου.


-Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων των εκδηλώσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στη γραμμή 15321, στο τηλ. 213 2038350 του Δήμου Αμαρουσίου, και στο 11876.

Μετάβαση στο περιεχόμενο