Ενθουσιώδης ανταπόκριση του κοινού στην πασχαλινή συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Με τη συμμετοχή 80 σπουδαστών πραγματοποιήθηκε η πασχαλινή συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, αποσπώντας το ενθουσιώδες χειροκρότημα του ακροατηρίου.

Η Μικτή χορωδία του Ωδείου υπό τη διεύθυνση της Φωτεινής Κοσκόρου, η Ορχήστρα Εγχόρδων υπό τη διεύθυνση Ηλία Γυφτονικολού, η Κλασική Ορχήστρα παρουσίασαν ερμηνείες μεγάλων συνθετών και πασχαλινούς ύμνους και ψαλμωδίες.

Σπουδαστές παρουσίασαν, επίσης, αποσπάσματα του έργου Stabat Mater του Pergolesi, ενώ η 40μελής ορχήστρα των Κιθαριστών του Δημοτικού Ωδείου υπό τη διεύθυνση του Ευάγγελου Μπουντούνη, παρουσίασε γνωστά μουσικά έργα.

Ξεχωριστή παρουσία ο τενόρος της Λυρικής Σκηνής Χρήστος Γιαννούλης, που συγκίνησε με την ερμηνεία του, όπως και ο Σολίστ Βασίλης Μαστοράκης. Στο πιάνο συνόδευσαν οι καθηγήτριες του Ωδείου Αμαλία Ραυτοπούλου και Καλλιόπη Φώτου.

Στον χαιρετισμό του προς τους παρευρισκομένους, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α Νίκος Πέππας, ευχαρίστησε θερμά όλους τους συντελεστές και καθηγητές της συναυλίας και εκ μέρους του Δημάρχου, όπως, επίσης, τη Διευθύντρια του Ωδείου Φωτεινή Κοσκόρου και τη μουσική σύμβουλο Ελένη Χοζού, που επιμελήθηκε την οργάνωση.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Πέππας, επίσης, βράβευσε τους μαθητές:

-Γιώργο Σγούρδα, για την εξαιρετική του επίδοση στο δίπλωμα πιάνου φοιτώντας στην τάξη πιάνου της καθηγήτριας του Ωδείου Χριστίνας Παντελή

– Νίκο Βασιούλα, για την εξαιρετική του επίδοση στο πτυχίο πιάνου φοιτώντας στην τάξη πιάνου της καθηγήτριας του Ωδείου Έλενας Χριστοδούλου

– Στέργιο Θεοδώρου και  Άρη Μηλιδακη, από την τάξη πιάνου της Χριστίνας Παντελή  για το  1ο βραβείο που κατέκτησαν στον Πανελλήνιο διαγωνισμό της Χ.Ο.Ν.

Τη συναυλία παρακολούθησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Κατερίνα Ιωάννου, Ελένη Λέκκα, Πάνος Βραχνός, Ρένα Χαλιώτη, Κώστας Ρώτας, η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

 

Σχετικά αρχείαΕνθουσιώδης ανταπόκριση του κοινού στην πασχαλινή συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου_1


Ενθουσιώδης ανταπόκριση του κοινού στην πασχαλινή συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου_2


Ενθουσιώδης ανταπόκριση του κοινού στην πασχαλινή συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου_3


Ενθουσιώδης ανταπόκριση του κοινού στην πασχαλινή συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου_4


Ενθουσιώδης ανταπόκριση του κοινού στην πασχαλινή συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου_5


Ενθουσιώδης ανταπόκριση του κοινού στην πασχαλινή συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου_6


Ενθουσιώδης ανταπόκριση του κοινού στην πασχαλινή συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου_7


Ενθουσιώδης ανταπόκριση του κοινού στην πασχαλινή συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου_8


Ενθουσιώδης ανταπόκριση του κοινού στην πασχαλινή συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου_9

Μετάβαση στο περιεχόμενο