Ενθουσίασε το κοινό η Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


download file .jpg 100KB|download file .jpg 160KB|download file .jpg 150KB|download file .jpg 137KB|


Μία ξεχωριστή συναυλία, στην οποία για πρώτη φορά έλαβε μέρος η καινούργια ορχήστρα κιθαριστών, έδωσαν τα μέλη του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου στο Θέατρο Δαϊς των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.


Η συναυλία δόθηκε παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, εκπροσώπου του Υπουργείου Πολιτισμού, του καλλιτεχνικού διευθυντή του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, συνθέτη κ. Γιάννη Μαρκόπουλου, της Αντιδημάρχου κα Ρ. Χαλιώτη, του Προέδρου του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Ν. Πέππα, του πατέρα Νικόλαου του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου, εκπροσώπων εξωραϊστικών συλλόγων της πόλης, καθώς και πλήθος κόσμου.            


Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν κάλαντα και παραδοσιακά τραγούδια από όλη την Ελλάδα από τη Παραδοσιακή Ορχήστρα και Χορωδία της Βυζαντινής Σχολής, υπό τη διεύθυνση των καθηγητών Πατέρα Αναστάσιου Τραϊφόρου και Πατέρα Χρήστου Κυριακόπουλου.
Επίσης απόλαυσαν τραγούδια από τη Παιδική Χορωδία, υπό τη διεύθυνση της διευθύντριας Φ. Κοσκόρου, από τη μοντέρνα και κλασική ορχήστρα, υπό τη διεύθυνση των καθηγητών Λ. Βαλασέλλη και Μ. Παπαγιάννη και την τάξη της μονοδίας της κα Μ. Πολυχρόνου.


Εντυπωσιακή ήταν η στιγμή, όταν η νεοσύστατη ορχήστρα κιθαριστών, υπό τη διεύθυνση του Ευαγ. Μπουτούνη ανέβηκε στη σκηνή ερμηνεύοντας τραγούδια που ενθουσίασαν το κοινό.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο